SON DAKİKA
Hava Durumu

Gökce “Yiğit düştüğü yerden kalkar”

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce 1 Kasımda gerçekleşen seçimle ilgili olarak bir basın toplantısı yaptı. Gökce Milliyetçi Hareket Partisinin 1 Kasım 2015 seçiminde düşük oy almasına sebep olarak kesinlikle seçmeni görmeyeceklerini hatayı kendilerinde arayacaklarını belirtti

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2015 07:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2015 07:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Gökce “Yiğit düştüğü yerden kalkar”

“Milletin iradesine sonsuz saygı duyuyoruz”

 

Öncelikle 1 Kasım’da yapılan seçimlerin bütün millete hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiğini belirten Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce  , “Seçimler insanların algısı, tercihi ve iradesi ile yapılıyor. Biz de Milletin iradesine sonsuz saygı duyuyoruz. Bu seçimde yaşanan başarısızlığın sebeplerini kendi içimizde araştıracağız. Onurunu her zaman taşıdığım partimizin eksiklerini gidererek, olması gereken noktaya taşımak için çalışacağız. Türkiye’de bu güne kadar çok seçim oldu. Birçok partilinin istediği olurken, bir çoğunun istediği olmadı. Ama bu dünyanın sonu değil. Bundan sonra kendimizdeki eksiklikleri ve aksaklıkları değerlendirerek halkımıza kendimizi daha iyi anlatmak için çabalayacağız. MHP’nin çok büyük bir parti olduğunun bilinci ile gücümüz yettiğince çalışacağız. İçinde bulunduğumuz durum gerek yerelde, gerekse genel merkez düzeyinde yetkili organlarımızla değerlendirilecektir. Değerlendirmeler yapıldıktan sonra sağ duyulu, sakin bir şekilde gerekli adımlar atılacaktır.”şeklinde konuştu.

 

“MHP’ye Türkiye’nin ihtiyacı vardır”

 

Gökce açıklamalarına şu şekilde devam ederek , “Bizler burada Belediyeyi kazanırken başka siyasi oluşumlara destek olanların oyunu alarak Belediye Başkanlığını kazandık. Bize göre vatandaşın tercihi her şeyin üstündedir. Bizler yerelde bile bu insanların teveccühünü alabiliyorsak, genelde neden alamadığımızı sorgulamamız lazım. Vatandaşın tercihini eleştirerek, yargılayarak, sonuca gidilmez. Hangi partiye oy verirse versin, bu vatandaşın kendi tercihidir. Eksikliği kendimizde arayacağız. Her türlü tedbir alınacaktır. Yiğit düştüğü yerden kalkar. MHP’ye Türkiye’nin ihtiyacı vardır. Vatandaşımız bu gün MHP’ye oy vermediyse bu yarın vermeyeceği anlamına gelmez. Onlar başımızın tacıdır. Sorunu karşıya yüklemek, sizin dışınızdaki etkenlere yüklemek sorunu çözmez. Bu sizi daha da başarısız kılar. Siyaset uzun soluklu bir uğraştır. MHP köklü bir siyasi harekettir. Birilerinin şahsi değerlendirmeleri kendilerini bağlar. MHP, disiplin, adap ve saygı çerçevesinde yaşananları değerlendirecektir. Kızgınlıkla, kırgınlıkla adım atılmaz” dedi.

 

“Cezalandırmayacağız hizmet yapacağız”

 

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce son olarak “Teşkilatlarımız içerisinde herkes olması gibi çalışacaktır. Hiçbir partilimiz ve vatandaşımız umutsuzluğa kapılmamalıdır. Bundan sonra daha güçlü bir şekilde devam etmek için canla başla çalışacağız. Partimizin birliği ve bütünlüğü çok önemlidir. Yapılacak olan değerlendirmelerde parti politikalarında mı, yoksa şahıslarda mı sıkıntılar var bunlar da ortaya çıkacaktır. Ben ailemi herkes gibi görmeye kalkarsam o zaman benim aileme hiçbir katkım olmaz. Bunlar tamamen benim şahsi yorumumdur. Az oy vereni cezalandırmak bizim işimiz değildir. Biz bundan sonra hangi bölgemizin öncelikli olarak neye ihtiyacı varsa, onu çözmeye çalışacağız. Kimseyi cezalandırmayacağız.Daha fazla çalışarak hizmet edeceğiz.Beni anlayışım her zaman bu olmuştur” şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.