SON DAKİKA
Hava Durumu

GÖZLER ALTIN KİRAZDA

654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı, Antalya Kumlucalı Orhan Okulu oldu. Kırkpınar Er Meydanı'ndaki başpehlivanlık mücadelesi, Orhan Okulu ile 2006 yılının başpehlivanı hemşerisi Osman Aynur arasında yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2015 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2015 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
GÖZLER ALTIN KİRAZDA

 

Gökce ve Önal tebrik etti

 

Korkutelili güreş severlerin yoğun ilgi gösterdiği 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı, Antalya Kumluca’lı Orhan Okulu oldu. Kırkpınar Er Meydanı'ndaki başpehlivanlık mücadelesi, Orhan Okulu ile 2006 yılının başpehlivanı hemşerisi Osman Aynur arasında yapıldı. Orhan Okulu, 53. dakikada kazandığı puanla galip gelerek 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı oldu ve "altın kemer"i taktı. Okulu’yu ilk kutlayanlar arasında Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Korkuteli Altın Kiraz Güreşleri Ağası İrfan Önal ve Korkuteli İş Adamları Derneği Başkanı Halil Koparan da yer aldı.

 

“Orhan Okulu ve Osman Aynur rövanş için mücadele ettiler”

 

Korkutelili vatandaşlar kıran kıran geçen 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanın Antalyalı olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek “Kırkpınar’a senelerdir olduğu gibi bu yolda Antalya damgası vurulmuştu. İki başpehlivan adayın da Antalyalı olması bizleri mutlu etti. Kırkpınar bitti artık gözümüz bu yıl gerçekleşecek olan Altın Kiraz Güreşleri’nde. Korkuteli Belediye Başkanımız Hasan Gökce ve güreş ağamız İrfan Önal’dan bu yıl Kırkpınar’ın tüm başpehlivanlarını Korkuteli’ne getirmelerini istiyoruz. Geçtiğimiz yıl güreşlerden büyük keyif almıştık. Korkuteli’ne kurulacak er meydanı bu yıl yine büyük ses getirecektir. Bize göre Korkuteli’ne gelirlerse yine Orhan Okulu ve Osman Aynur rövanş için mücadele ederler” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.