SON DAKİKA
Hava Durumu

‘GÜÇLÜ BİR TEŞKİLAT OLUŞTURACAĞIZ’

İyi Parti Antalya İl Başkanı adayı İlhami Okudan, önceki gün Korkuteli İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Okudan, “Antalya il ve ilçe teşkilatlarının kurumsallaşmasını en kısa sürede tamamlayacağız. 19 ilçe teşkilatımız ile bütünleşmiş güçlü bir Antalya il teşkilatı oluşturacağız.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2020 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2020 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
‘GÜÇLÜ BİR TEŞKİLAT OLUŞTURACAĞIZ’

İKTİDARA GİDEN YOL HARİTASINI KONUŞTUK

1 Eylül tarihinde İl Kongresini gerçekleştirecek olan İyi Parti’de İl Başkanı adayları seçim çalışmaları kapsamında ilçelere ziyaretlere başladı. İyi Parti mevcut il yönetim kurulu üyesi ve Antalya İl Başkan Adayı İlhami Okudan, geçtiğimiz gün İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaret ile ilgili Okudan, “Korkuteli İyi Parti İlçe Başkanımız Cemal Tınkaz, yönetimi ve il delegeleri ile verimli ve keyifli sohbetlerimiz oldu. İyi Parti İktidarına giden yol haritasını konuştuk. Ve sloganımızı tekrarladık. Antalya'yı İyi Partinin Başşehri yapacağız.” dedi.

AMACIMIZ İYİ PARTİ’Yİ BİRİNCİ PARTİ YAPMAK

Amacının kendisini bir yerlere taşımak değil İYİ Parti’yi Antalya’da birinci parti yapmak olduğunu vurgulayan Okudan, “ İyi Parti’nin Antalya kurucularındanız. Antalya’da seçilmiş bir yönetim ve seçilmiş bir başkan ile daha güçlü bir yapı oluşacak, bu nedenle bu kongreyi önemsiyoruz. Bu kongre İyi Partinin Antalya’da ilk kongresidir. Başkan olacak arkadaş kimse biz olacağımızı düşünüyoruz ki inşallah biz olacağız. Sosyal tabakalardan eşit veya laik liyakat esasına göre temsil edilmiş bir yönetim kurulu oluşturulacak. İlçelerin bilgisi haricinde alınan yönetimle, il yönetimiyle, ilçe yönetimi bütünleşemiyor. Antalya il ve ilçe teşkilatlarının kurumsallaşmasını en kısa sürede tamamlayacağız. 19 ilçe teşkilatımız ile bütünleşmiş güçlü bir Antalya il teşkilatı oluşturacağız.” dedi.

 

TEŞKİLATI BAŞSIZ BIRAKMAYACAĞIZ

Yapılacak seçimlerde Milletvekili adayı olmayacağını ifade eden Okudan, “Değerli dava arkadaşlarım, İyi Partinin seçime en iyi hazırlanması seçimde de başarılı olması için ilk yapılacak seçimde aday olmayacağız. Teşkilatı başsız bırakmayacağız. Milletvekili olmak önceliğimiz değil, önceliğimiz Antalya’da ikinci üçüncü parti olmak değil Antalya’da İyi Partiyi birinci parti yapmak. Genel başkanımızın temposuna yetişmek. Genel Başkanımız Meral Akşener’in temposuna yetişebilse yerel teşkilatlar iktidar olmamamız için bir sebep yok. Biz kaliteli, nitelikli bir yönetim ilçeleri ile bütünleşmiş güçlü bir il teşkilatı oluşturacağız.

 

3 BİN ÜYEDEN 17 BİN ÜYEYE ÇIKTIK

Mevcut İl Başkanı ve il başkan adaylarından Mehmet Başaran’ın il divan toplantısında “Kongrede başkan adayı olmayacağım.” sözü verdiğini ifade eden Okudan; “Arkadaşlar dört tane adayız. Mevcut başkanımızın da adaylığı söz konusu. Aslında Mehmet başkanımızı biz kongreye kadar bu görevi yürütsün diye İl Başkanı seçmiştik. Yavuz Temizer başkan Antalya’ya genel başkanın iradesiyle geldi. Belli bir süre görev yaptıktan sonra da yine genel merkezin inisiyatifinde Ankara’ya döndü. Çok güzel de bir performans sergiledi. 3 bin üyeden 17 bin üyeye çıktık, güzel bir sinerji oldu. Yeniden Genel Başkan Yardımcılığı’na getirilmesinin ardından bir gün il divanını topladı. ‘Arkadaşlar genel başkanın emriyle geldim yine genel başkanın emriyle gidiyorum. Tüzüğümüze göre normalde vekalet yetkisi siyasi işler başkanındadır. Yani yetki İlhami Okudan’dadır. 

BAŞARAN ADAY OLDU, ŞIK OLMADI

14 Mayıs’ta yapılacak (pandemi nedeniyle 1 Eylül’le ertelendi) il kongremizde başkan adayı olmayacak bir arkadaşımın il başkanlığı görevini yürütmesini talep ediyorum’ dedi. Tüzüğe göre görev benimdi ancak ben başkanlığa adaydım. Yavuz Temizer, Mehmet Başkan bu görevi yürütebilir dedi. Aday değil misiniz dedik aday değilim cevabını verdi. Bu yüzden teklifi makul göründü. Orada buna itiraz eden arkadaşlarımız da oldu ancak divan toplantısında enine boyuna tartışıp oyladık ve oy birliğiyle Mehmet Başkanı İl Başkanı olarak seçtik. Sayın Başaran o toplantıda başkan adayı olmayacağını söylemişti ama aday oldu, şık olmadı.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.