SON DAKİKA
Hava Durumu

Gülsüm annenin Umut'u toprağa verildi

13 Ocak Cumartesi günü durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırılan Gülsüm Anne tarafından bakımı üstlenilen Umut dün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2018 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2018 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Gülsüm annenin Umut'u toprağa verildi

Antalya'da yaklaşık 10 yıl önce trafik kazası sonucu tüm vücudu felç olan ve yatağa bağımlı hale gelen Rus asıllı Umut adı verilen genç, özel bir hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Aksu İlçesi'nde 30 Ağustos 2008'de araç çarpması nedeniyle ağır yaralı halde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan genç, tedaviye alındı. Ailesine ulaşılamayan, tüm vücudu felç olan ve hastanede 'Umut' adı verilen gence, Gülsüm Kabadayı koruyucu annelik yapmaya başladı. Gülsüm Kabadayı, Umut ile birlikte Korkuteli ilçesine yerleşti. Ailesi bulunamayınca Mustafa Öz adına kimlik düzenlendi ve doğum tarihi de 1 Ocak 1992 olarak yazıldı.

 UMUT son yolculuğuna uğurlandı

13 Ocak Cumartesi günü Umut’un durumunun ağırlaşması üzerine Gülsüm Kabadayı ambulans çağırdı. Umut, gelen ambulansla Uncalı semtindeki özel bir hastaneye getirildi. Umut, buradaki müdahalenin ardından yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.10 gün yoğun bakımda kalan Umut, dün saat 07.30'da zatürreye bağlı çoklu organ yetmezliğinden yaşamını yitirdi. Korkuteli Çayırlı Cami’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Umut’un koruyucu annesi Gülsüm Kabadayı’nın yanı sıra eski eşi Zekeriya Ağar, çocukları Tunahan, Mehmet Ali ve Firdevsi Güzel Ağar, AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Hasan Gökce, Siyasi parti ilçe başkanları, Korkuteli halkı, Umut’a destek olan çok sayıda hayırsever anne ve birkaç Rus vatandaşı katıldı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.