SON DAKİKA
Hava Durumu

Gümüşhan kapılarını halka açtı

Geçtiğimiz hafta içinde gazetecilerle bir araya gelen Gümüşhan Butik Otel Müdürü Cüneyt Rasat ve Halkla İlişkiler Müdürü Necla Ceylan oteli sadece, otelde konaklayan konuklara değil Korkuteli halkına da açtıklarını belirttiler.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2017 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2017 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Gümüşhan kapılarını halka açtı

Korkuteli’nin ilk oteli olan ve büyük bir ihtiyacı karşılayan Gümüşhan Otel, açıldığı günden bu yana, ilçeden güzel tepkiler alıyor. Geçtiğimiz hafta içinde öğlen yemeğinde gazetecileri ağırlayan Gümüşhan Otel Müdürü Cüneyt Rasat otel mutfağını halka açtıklarını belitti. Cüneyt Rasat “ Korkuteli’nde açıldıysak burada hizmet veriyorsak. Buranın insanlarını da ağırlamalıyız diye düşündük ve mutfağımızı, yemeklerimizi tüm Korkuteli ile paylaşalım dedik. Parası olan insanlar değil orta halli insanlarda ekonomik fiyatlarla burada gelip yemek yiyebilirler. Herkesi ağırlamak istiyoruz.”Dedi.

“Kapıdan giren herkese müşteri değil konuğumuz gözü işle bakıyoruz.”

Rasat “Mutfağımızda ve otelimizin her alanında ekibimiz profesyonel daha önceden otelcilik deneyimi olan insanlar. Açıldığımız günden bu yana müşteri memnuniyeti % 99 bize gelen tepkiler hep olumlu, bu rakam burada çok önemli bir rakam. Misafirlerimiz otelden ayrıldıktan sonra da onlarla iletişimimiz devam ediyor. Mutfağımız sadece otel müşterilerine değil, tüm halkımıza açık. Uzun zamandır çalışmalarımızı yapıyoruz. Konu ile ilgili broşür dağıttık birçok yerde. Hatta sanayi esnafına broşür dağıtırken birçok vatandaş bizim kılık kıyafet uygun olmaz biz gelemeyiz dediler. Asla böyle bir şey düşünmesinler, biz kapıdan giren herkese müşteri değil konuğumuz gözü işle bakıyoruz. Yemeklerimizi mutlaka denesinler diyoruz” Şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.