SON DAKİKA
Hava Durumu

Güney'den Belediye'ye Teşekkür ziyareti

Korkuteli Orman İşletme Müdürü Hülya Güney Korkuteli Belediyesine teşekkür ziyaretinde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Mehmet Batı ile bir süre sohbet eden Güney, Belediyenin kendilerine yaptığı destekten dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2018 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2018 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Güney'den Belediye'ye Teşekkür ziyareti

Geçtiğimiz günlerde Korkuteli Belediyesinin Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde bir takım çalışmalar yaptığını belirten Müdür Güney şunları söyledi; " İşletmemiz bahçesinde bir takım düzenlemeler ve çalışmalar yapılması gerekiyordu. Bu yönde Belediyemizden talebimiz oldu. Belediye tarafından çevre düzenlemesi ve kilitli parke taşı döşemesi yapıldı. Bizim talebimizi geri çevirmeyerek gerekli çalışmayı yaptıran Başta Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce, Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Mehmet Batı ve diğer ekibe teşekkür ediyorum" dedi.

“Kurumlar arasında bu tür yardımlaşma mutlaka olacaktır”

İlçemizde bulunan tüm kurumların, okulların, camilerin fiziki şartlarının düzeltilmesinde Korkuteli Belediyesi olarak gereken her şeyi yaptıklarını ifade eden Korkuteli Belediye Başkan Yardımcı Mehmet Batı ziyaretten memnunluk duyduklarını söyledi.  Başkanımız Sayın Hasan Gökce gelen taleplerin imkanlar doğrultusunda yerine getirmesini istiyor diyen Batı; " Belediye'nin imkanları ve mevzuat çerçevesinde resmi kurum ve kuruluşlardan, camilerden ve okullardan gelen talepleri yerine getiriyoruz. Kurumlar arasında bu tür yardımlaşma mutlaka olacaktır. Başkanımız Sayın Hasan Gökce'nin düşüncesi bu yöndedir. Bizleri ziyaret eden Korkuteli Orman İşletme Müdürümüz Hülya Güney'e teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.