SON DAKİKA
Hava Durumu

Güreş takımına yeni saha

Korkuteli Spor Kulübü güreş takımı artık idmanlarını Küçükköy’de güreş için yapılacak yeni saha da yapacak. Dün de güreş antrenörü Mustafa Arıkan ve güreş komitesi üyesi Ayhan Tığrak sahada incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2018 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2018 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Güreş takımına yeni saha

Güreş komitesi üyesi Ayhan Tığrak ve güreş antrenörü Mustafa Arıkan, Küçükköy Mahallesinde futbol sahası olarak kullanılan fakat şuanda atıl durumda olan saha da incelemelerde bulundular. Güreş Antrenörü Mustafa Arıkan önce temizlenip güzelce bakım yapılırsa burası bizim için çok güzel antrenman sahası olur. İsmail Balaban, Orhan Okulu, Ali Gürbüz gibi başpehlivanlar ilçemize kamp için geliyorlar. Hem kendi sporcularımız hem de kamp için ilçemizi tercih eden sporcularımız için güzel bir saha kazandırılır. Nisan ayında güreş müsabakaları Demre’de başlayacak, bizde Mart ayında yağlı idmanlara başlarız. Büyük ihtimalle o zamana kadar saha yetişir.” dedi.

“Güreş takımımız yağlı idmanlara başlamadan yetişir diye düşünüyoruz”

Güreş komitesi üyesi ve MHP Belediye Meclis Üyesi Ayhan Tığrak; “ Hocamız ile sahada bazı incelemelerde bulunduk. Atıl durumda fakat kullanılamaz halde değil. Bakım yapıldığı takdirde kulübümüze kazandırılabilir. Hem kendi sporcularımız hem de kamp için gelen sporcularımız için güzel bir yer olur. Zaten soyunma odaları ve duşları mevcut, sadece saha bakımı yapılıp buralarda iyileştirmeler yapılacak. Güreş takımımız yağlı idmanlara başlamadan yetişir diye düşünüyoruz” Şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.