SON DAKİKA
Hava Durumu

Güreşçiler Manavgat güreşlerine hazırlanıyor

Korkuteli Belediyespor Kulübü Güreş Takımı, hafta sonu Manavgat Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan güreşlere hazırlanıyorlar. 100. Yıl Atatürk Stadyumunda yağlı antrenmanını yapan güreşçiler, Manavgat’tan derece ile dönmek için çalışıyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2023 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2023 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Güreşçiler Manavgat güreşlerine hazırlanıyor

19-20-21 Mayıs 2023 tarihlerinde Ilıca Er Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan 10'uncu Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde Korkuteli Belediyesi Güreş Takımı, antrenmanlara devam ediyor. Güreşçiler antrenör Muammer Büyüksaka gözetiminde antrenmanlarına devam ediyor. Stadyumda yağlı güreş antrenmanını yapan güreşçiler, kıran kırana güreş tuttular.

HEDEF MANAVGAT GÜREŞLERİNDE DERECE YAPMAK

Büyüyen çayır üzerinde çift antrenman yaparak geçiren sporcuların en büyük hedefi Manavgat güreşlerinde derece yapmak. Manavgat güreşleri öncesinde başarı elde edebilmek için günlük antrenmanların devam ettiğini söyleyen Korkuteli Belediyesi Güreş takımı antrenörü Muammer Büyüksaka, “45 kişilik Korkuteli Belediyespor Kulübü Güreş Takımı olarak çalışmalara devam ediyoruz. Sürekli ekip olarak çalışıyoruz. Genç kardeşlerimizin hepsi kendisini ispat etmişler. Bundan sonra nasip olursa bizde onlardan güreşlerde derece bekliyoruz. Bu sporcuların o güçleri var. Pehlivanlarımız Manavgat güreşlerine çok sıkı hazırlanıyoruz. Bu güreşlerden güzel başarılar elde edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.