SON DAKİKA
Hava Durumu

Güreşler Dernek Çatısı altında yapılacak

Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkuteli Şenlikleri Yaşatma Derneği resmen kuruldu. Dernek Başkanlığı Korkuteli Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celal Küçükkaraca’nın yaptığı denekte 22 üye bulunuyor

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2015 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2015 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Güreşler Dernek Çatısı altında yapılacak

Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkuteli Şenlikleri Yaşatma Derneği resmen kuruldu. Dernek Başkanlığı Korkuteli Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celal Küçükkaraca’nın yaptığı denekte 22 üye bulunuyor. 22 üyenin 11’i asil 11’i yedek üye olarak görev yapıyor. Derneğin kuruluş amacı ilçemizde yapılacak olan her türlü sportif ve sosyal amaçlı organizasyonların dernek çatışı altında amaçlanıyor. Celal Kücükkaraca’nın başkanı olduğu Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkuteli Şenlikleri Yaşatma Derneğinde başkan yardımcılığını Kiremitli Mahalle Muhtarı Osman Küçükkarasucu, Saymanlık görevini ise Mali Müşavir Yüksel Atmaca’nın yapacağı ifade edildi. 22 kişiden oluşan dernekte  Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Celal Küçükkaraca, Mehmet Kılıç, Halil Kara, Ayhan Tığrak Süleyman Memioğlu, Halil Emirdağlı, Ahmet Gökalp, Ese Onuk, Ali İhsan Girgiç, Mehmet Karaca, Osman Küçükkarasucu, İrfan Önal, Yüksel Atmaca, İrfan Yılmaz, Kemal Öztepe, Mehmet Cankar, Hakkı Horzum, Musa Fikri Büyükçetin, Mevlüt Bulut ve Mustafa Küçükkarasucu üye olarak yer alıyor.

 

Yeni kurulan dernek ilk faaliyet olarak 23-24-25 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri nde ilçemizi tanıtmak adına yaklaşık 5 ton kiraz’ın Edirne’ye götürülerek güreşşeverlere dağıtılacağı ifade edildi.Ayrıca Derneğin 28-29 Ağustos 2015 tarihinde ilçemizde yapılacak konserleri ve 30 Ağustos 2015 Tarihinde yapılacak olan Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin organizasyonun yapacağı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.