SON DAKİKA
Hava Durumu

Hacı Duman “ Neme lazımcılık yapmayın”

Geçtiğimiz Perşembe günü Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü üçüncüsünü yaptığı huzur toplantısında, muhtarları ve vatandaşları uyardı “ Neme lazımcılık yapmayın” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2017 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2017 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Hacı Duman “ Neme lazımcılık yapmayın”

Korkuteli İlçe emniyet Müdürü her hafta Perşembe günü iki mahal muhtarı ve vatandaşlar ile birlikte, huzur toplantıları gerçekleştiriyor. Muhtarların ve vatandaşların şikâyetlerini dinliyor. Geçtiğimiz Perşembe günü de Kargalık ve Aşağıpazar Mahalle Muhtarı Ramazan Yaşar ve Abdullah Atik ile üçüncüsü yapıldı. Kargalık Mahallesinde kahvede yapılan toplantıya Emniyet Müdürü Hacı Duman başkanlık yaptı. Baş polisler Sedat Başçay, Mehmet Üçgül, polis memurları Ergün İnci ve Hidayet Saru katıldılar. Emniyet Müdürü ve polis memurları muhtarları dinleyip şikâyetlerini not ettiler. Kargalık Mahalle Muhtarı Ramazan Yaşar “ Kargalık Merkezden uzak bir yer olduğundan 155 arandığı zaman sık sık orası Jandarma bölgesi deniyor, bizimde kafamız karıştı. Ne yapsak kimi arasak” dedi.

“Polis vatandaş el ele”

Polis memurları polis ve jandarma sınırlarını belirttiler. Mobese kameralarının görmediği kör noktalar içinde kendi imkânları ile kamera taktırıla bileceği ifade edildi. Ayrıca Kargalık Mahallesinin sıkıntılarından birde Araç Muayene İstasyonunda çıkışta sağa dönüşün çok sıkıntılı olduğu ve kör noktanın görüşü engellediği belirtildi. Aşağıpazar Mahalle Muhtarı motorları dile getirdi. KUBA Camii duvarının yolda görüşü engellediğini ve kazalara sebebiyet verdiğini belirtti. Toplantının sonunda Emniyet Müdürü Hacı Duman “ Arkadaşlar özellikle hurdacıları, şüpheli gördüğünüz kişileri ve durumları mutlaka bizlere söyleyin, iletin, neme lazım canım demeyin. Polis vatandaş el ele ilçemizi daha huzurlu ve güvenli bir yer yapalım.” Dedi ve toplantıya katılan herkese teşekkür etti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.