SON DAKİKA
Hava Durumu

“ Hal ve otogarı biz yaptık”

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi Müdürü Mustafa Ünlü, büyükşehir belediyesi olarak beş yıldır Korkuteli’ye yapılan yatırımlar ile ilgili bilgi verdi. Ünlü, “ Korkuteli Belediyesinin yapacağız diye başladığı ancak yarıda bıraktığı, Korkuteli Halini ve Otogarı biz tamamladık” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2019 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2019 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 “ Hal ve otogarı biz yaptık”

“BİZ HİZMETE KAZANDIRDIK”

Antalya Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde Korkuteli’de yapılan yatırımlar ile broşür dağıtmış ve vatandaşları bilgilendirmişti. Dün de Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi Müdürü Mustafa Ünlü bilgi verdi. Ünlü, ilk olarak Korkuteli Hali ve Otogar ile ilgili bilgi verdi. Ünlü, “ Korkuteli Hali ve Otogar’ı Hasan Gökce zamanında Korkuteli Belediyesinin yaptığına dair dedikodular var. Bunlar tamamen asılsız. Korkuteli Belediyesi yapımına başladı. Ancak bitiremedi yarım kaldı. Üstelik borcu ile birlikte kaldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak Korkuteli Hali’ni ve Otogarı biz tamamladık.” dedi.

“ BORCUNU BİLE BÜYÜKŞEHİR ÖDEDİ”

 Ünlü, “ Otogara 3 milyon 913 bin TL yatırım yaptık. Borcunu dahi biz ödedik. Korkuteli Hali de aynı şekilde, biz tamamladık. Hal için; 1 milyon 983 bin TL yatırım yapıldı. 465 metre kare idari bina, 70 metre kare büyüklüğünde 30 adet dükkan, 250 metre kare paketleme ve ambalaj sahası, 100 metre kare çöp toplama alanı olmak üzere toplam 12 bin 890 metre kare alana sahip Korkuteli Hali tamamlandı ve büyükşehir belediyesi tarafından kullanıma açıldı. Her ikisinin de yapımı ve hizmete kazandırılması büyükşehir belediyesi tarafından yapılmıştır. Korkuteli Belediyesi tarafından değil.” diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.