SON DAKİKA
Hava Durumu

Halk Eğitim sergisine yoğun ilgi

Dün sabah saat 10.00 da yılsonu sergisi açılışını yapan, Korkuteli Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitimi Merkezi ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2018 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2018 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Halk Eğitim sergisine yoğun ilgi

Her yıl Korkuteli’nde binlerce kişiye meslek ve sanat alanında eğitim veren Korkuteli Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi, yılsonu sergisi dün sabah yapıldı. Sergiye; Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri katıldılar. Yaklaşık 11 branşta 300’den fazla kursiyer sergiye katıldı. Sergi açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından halk oyunları gösterisi yapıldı. Usta öğretici Harun Kutlu, Samet Bozan’ın bağlaması eşliğinde ilçemizde unutulmaya yüz tutmuş Bozova Zeybeği gösterisi sergilediler.

Keşkek ve helva ikramında bulunuldu

 Açılış konuşmasını Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Öznur Taşkan yaptı. Taşkan ,“ Değerli konuklar hepiniz hoş geldiniz. Halk eğitim merkezi olarak yer yıl binlerce kişiye başta meslek edindirme olmak üzere çok sayıda kurs veriyoruz. Bugünde yıl boyunca kursiyerlerimizin hazırladıkları el emeği göz nuru ürünleri sizlerin beğenisine sunuyoruz. Umarım beğenirsiniz.” dedi. Sergi açılışının ardından konuklara un helvası ve keşkek ikramında bulunuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.