SON DAKİKA
Hava Durumu

HALK ET MOBİL TIR’I KORKUTELİ’NDE

Antalyalıları sağlıklı, güvenilir ve uygun fiyatlı et ve et ürünleriyle buluşturmak üzere yola çıkan Antalya Büyükşehir Belediyesi Mobil Halk Et Satış Tırı Korkuteli’ndeki vatandaşlarla buluştu. Türkiye’de bir ilk olan Mobil Halk Et Satış Mağazası’na Korkutelililer yoğun ilgi gösterdi. Mobil Halk Et Tırı her Çarşamba Korkuteli Cumhuriyet Meydanı’nda satış yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2021 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2021 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
HALK ET MOBİL TIR’I KORKUTELİ’NDE

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi ANET Halk Et Satış Mağazaları Kepez, Manavgat, Alanya ve Serik’teki şubelerinde hizmet vermeye devam ederken, Mobil Halk Et Tırı da ilçe ilçe gezmeye devam ediyor. Batı ilçelerinde hizmet vermeye başlayan Mobil Halk Et Satış TIRI dün Korkuteli’ndeydi. Korkuteli Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10.00’dan 17.00’ye kadar satış yapan Halk Et Tırına Korkuteli halkı yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar başta dana ve kuzu eti olmak üzere kuşbaşı, kıyma, pirzola gibi et çeşitlerini uygun fiyatlarla almanın memnuniyetini yaşadı.

 

FİYATLAR HER BÜTÇEYE UYGUN

Halk Et’te fiyatların her bütçeye uygun olduğunu belirten vatandaşlar, “Pandemi ile birlikte zor zamanlar geçirdiğimiz bu dönemlerde Büyükşehir Belediyemizin halka yönelik bu hizmetini çok yerinde ve anlamlı buluyorum. Sağlıklı beslenmek için et tüketimi önemli ancak et fiyatlarında maalesef son zamanlarda önemli bir artış yaşandı. Halkın alım gücü azaldı. Ancak Halk Et’in fiyatları halka hitap ediyor.” Diye konuştular.

 

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Korkutelili vatandaşlar bu hizmeti ilçeye getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür ettiler. Mobil Halk Et Tırını CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara, İyi Parti İlçe Başkanı Cemal Tınkaz ile yönetim kurulu üyeleri de ziyaret ederek, burada vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler. Mobil Halk Et Tırı bundan sonra her Çarşamba Korkuteli Cumhuriyet Meydanı’nda saat: 10.00’dan 17.00’ye kadar hizmet verecek. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.