SON DAKİKA
Hava Durumu

“ Hastane yolunun yapımına Ağustos ayından önce başlandı”

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi Başkanı Mahmut Bilgiç “Esentepe’den başlayıp Tefenni Kavşağına kadar olan yolun yapımına zaten başlandı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2017 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2017 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 “ Hastane yolunun yapımına  Ağustos ayından önce başlandı”

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Küçükkavukçu düzenlediği basın toplantısında “ Büyükşehir Belediyesi hastane caddesini ne zaman yapacak. Burayı yapmadan ilçeye hizmet edilmiş sayılmaz. Ayrıca burası yayla, havalar soğuduğu zaman yol yapamazsınız” açıklamasında bulunmuştu. Dün sabah Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi Başkanı Mahmut Bilgiç, Küçükkavukçu’ya cevap verdi.

 

“Soğuk hava da asfalt yapılmaz diye bir şey yok”

Bilgiç “ Esentepe Kavşağından başlayıp, Tefenni Kavşağına kadar olan yol bize ait, buralar Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak. Bu yolun ihalesi yapılalı çok oldu ve yapımına başlandı. Hatta eski Hastane Caddesi de bu yolun içinde, şehir merkezinde ve işlek olduğu için şirket önce buradan başladı. Soğuk hava da asfalt yapılmaz diye bir şey yok. Sıcak asfalt 5 dereceye kadar yapılabilir. Sonuçta satih asfalt değil sıcak asfalt yapılacak. Ağustos ayından önce buraların yapımına başlandı. İhale edilen şirket en kısa sürede, vatandaşlarımıza daha fazla mağdur etmeden bitirmeye çalışacak.” Şeklinde konuştu
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.