SON DAKİKA
Hava Durumu

Hatice Demir güven tazeledi

Geçtiğimiz gün yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Kadın Kolları Kongresinde Hatice Demir tekrar seçilerek güven tazeledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2017 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2017 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Hatice Demir güven tazeledi
Geçtiğimiz gün Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Kadın Kolları Kongresi yapıldı. Kongrede Mevcut Başkan Hatice Demir tekrar seçilerek güven tazeledi.  Kadın Kolları kongresi ile ilgili açıklama yapan Kadın Kolları Başkanı Hatice Demir; “ 26 Aralık. 2017 tarihinde İl Kadın Kolları Başkanımız Nilüfer Deveci ve yönetimi, değerli kadın üyelerimizin katılımı ile ilçe kadın kolları kongremizi gerçekleştirdik.
Bilindiği gibi CHP Korkuteli İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak iki yıldır görev yapmaktayım. Bu süreç içerisinde CHP İlçe Kadın Kolları olarak yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte birçok faaliyetlerde bulunduk. Yapılan İlçe Kadın Kolları Kongremiz sonucunda tekrar güven tazeleyerek Korkuteli CHP Kadın Kolları Başkanlık görevime yeni yönetim kurulu arkadaşlarımla devam edeceğiz. Biz kadınlar istersek birlikte birçok başarıya imza atarız. İlçe Kadın Kolları  kongremize gelerek bize destek olan İlçe Başkanım Yıldıray Çıldır ve yönetimine İl Kadın Kolları Başkanım Nilüfer Deveci ve yönetimine kadın üyelerimize çok teşekkür ederim” İfadelerini kullandı.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.