SON DAKİKA
Hava Durumu

Hayrola siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, yapımı devam eden projeler hakkında sosyal medya ve kahve sohbetlerinde yapılan dedikodulara, fitne ve fesatlara sosyal medya hesabından çok sert çıktı. İşlek,"Özellikle Küçükköyde ve Beldelerde benim borçlanma yetkisi alamadığımdan dolayı milletimize ceza kestiğimi söyleyen sokak dedikoducuları; ben ceza kesmedim. Hayrola siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ey Müslümanlar?"diyerek adeta ateş püskürdü.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2020 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2020 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Hayrola siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Başkan İşlek yapmış olduğu açıklamada, "Değerli hemşerilerim; Devam eden projelerimizle ilgili sosyal medya ve kahvehane sohbetlerinde hala devam eden dedikoduları,fitne fesadı ve bilinçlice yapılmaya çalışılan iftira kampanyaları ile ilgili bazı bilgilendirmeleri yapmak zaruriyetimiz doğdu.

 

RANT İLÇE VE ESNAFA SAĞLANACAK

1- Arasta projemizde ne belediyemizin ne de esnafımızın cebinden 1 kuruş çıkmayacağı gibi en azından bire iki rant sağlanacaktır. Ama bu rant ilçeye,esnafa ve belediyemize olacaktır. Şahsi rant elde edileceğini söyleyenler müfteridir. Bu hassas konuda şahsım,kurunum ya da meclis üyelerimiz üzerinden yapılacak her türlü ahlaksız söylemin kaynağını tespit ettiğimde resmi gayri resmi her türlü tepkiyi hiç çekinmeden vereceğim.


BELEDİYE BÜTÇESİNDEN ÇIKMADAN BİTİRİLECEK

2- Arasta projesi altında 852 araçlık otopark,1.000 ve 3.000 kişilik düğün salonu, tiyatro ve sinema salonları mevcut olup bunlarda belediye bütçesinden çıkmadan bitirilecektir.


SİYASETÇİ MÜSVETTELERİNİN ANLAYABİLMESİ MÜMKÜN DEĞİL

3- Kanal Korkuteli Projesinde Barajımızdan 1 Lt bile su alınmayacaktır. Belediyemizin kendi sondajından 1 defa'ya mahsus dolum yapılacak ve su devir daim ettirilerek havuz mantığı ile çalışacaktır.Kanal Korkuteli yerli ve yabancı turizmin canlandırılarak esnafımızın önünün açılması için yapılan bir proje olup,iftira ile milleti yanlış bilgilendirmeye devam eden siyasetçi müsvettelerinin anlayabilmesi ve kavrayabilmesi mümkün değildir.

MEL'UNLAR CEVAPLARINI ERKEK GİBİ ALACAKLAR

4- Türkiye'nin en büyük ve en modern Kapalı Hayvan Pazarı ve Borsası söz verildiği üzere 120 günde bitecektir. Hayvan üreticilerimizi ve yetiştiricilerimizi yanlış bilgilerle gaza getirip " Ömer İşlek sizi buradan çıkarak ve bir daha sokmayacak" dedikodusu ile siyaset yaptığını zanneden Mel'unlar bugünden itibaren Korkuteli içerisinde karşıma çıktığı anda,sokak ortasında Erkek gibi cevaplarını milletin gözü önünde fazlasıyla alacaklardır.


FİTNE SOKANLARI DA ALLAHA EMANET EDİYORUM

5- Zamanında Padişah yönetimi varmış gibi Çarşamba pazarı esnafımız yazılı ve kanuni hiçbir belgeyle korunmamıştır. Söz ve vaatlerle işler yapılmış ve maalesef pazarcı esnafımız kandırılmıştır. Belediyemiz defalarca pazarcılar odasını yazılı olarak uyarmış ( daha önceki belediye başkanlarımız 19 defa uyarmış) fakat pazarcılar odası hiçbir şey yapmamıştır. Şimdi bizler pazarcılarımızı kanuni olarak güvenceye alarak,sözleşmelerle beraber Korkuteli'ne yakışır bir kapalı pazarını hep beraber yapacağız ve Korkuteli pazarı Korkutelilerin olacaktır. Bunların bilinmesine rağmen Pazarcılarımızın Saf gönüllerine terbiyesizce fitne sokanları da Allaha emanet ediyorum,biliyorum ki Allah birilerinin ekmeği ile oynayanın ekmeği ile oynar.

NE YAPAYIM VERGİDE Mİ TOPLAMAYALIM?

6- Özellikle Küçükköyde ve Beldelerde benim borçlanma yetkisi alamadığımdan dolayı milletimize ceza kestiğimi söyleyen sokak dedikoducuları; ben ceza kesmedim. 1 ocak tarihi girince yani yeni mali yıl başlayınca bugüne kadar Emlak Vergisi ve Bina Vergisi ödememiş ya da eksik ödemiş olanlara bildirim yaparak vergilerini ödemelerini beyan ettim. Ne yapayım vergide mi toplamayalım? Fabrikasının,serasının işletmesinin metrekarelerini belediyeye düşük gösterip devasa tesis kuranları kayıralım mı? Ayşe teyze, Mehmet amca vergisini düzgünce ödemeye devam etsin ben adaletsiz bir şekilde, hak yiyerek Vergide istemeyeyim mi bu vatandaşlardan? Hayrola siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ey Müslümanlar?

AHLAKSIZLIKLARINIZ BENİ VE EKİBİMİ DAHA DA KAMÇILIYOR

7- Halktan koptuğumu, düğün dernek, cenaze açılış vb. hiçbir yere gitmediğimi, millete üstten baktığımı,esnafı gezmediğimi çarşı pazarda konuşanlara, protokol adabı ile değil Karataşlı Ömer olarak cevabım şudur: Ahlaksız ve terbiyesiz adamlarsınız. Çünkü ben daha belediye başkanı olduğumun 2. Ayında bir paylaşım yaparak milletimden 2 yıl izin istedim. 5 yıllığına seçtiniz 2 yıl bana müsaade edin, son 3 yıl düğünde dernekte beraber oynarız yeriz içeriz ama 2 yıl Korkuteli'nde çok çalışmam lazım dedim. Hakikaten çok Ahlaksız Adamlarmışsınız. Derdiniz sabah 6 gece 1 çalışan belediye başkanı ve ekibinin moralini bozmak ve ya motivasyonunu düşürmek. Ama sağolasınız bu Ahlaksızlıklarınız beni ve ekibimi daha da kamçılıyor.

 

HODRİ MEYDAN DEDİKODUCULAR

Hülasa 2024 Mart Ayında yapılacak bir sonraki seçimlere kadar anlaşıldı ki sadece Korkuteli'nde taahhüt ettiğimiz projeleri yapmakla kalmayacağız, fazlasını yapıp birde bu Siyaset artıklarını temiz,ahlaklı ve şeffaf siyaset adına Korkuteli'nden tamamen temizleyeceğiz. Hodri meydan Dedikoducular, bugünden itibaren sırtımızı Milletimize dayayıp alayınızı siyasetten temizlemeye başlayacağız.

 

GELEYİM YANINIZA, TEK TEK AYIKLAYALIM BU TERBİYESİZLERİ

Defalarca söyledim tekrar söylüyorum, Eyyy Korkutelili hemşerilerim, bu cambazlar size gelip bir şeyler dediğinde Allah Aşkına 0 532 736 68 00 telefonumdan arayın beni,işi bırakıp geleyim yanınıza, tek tek ayıklayalım bu terbiyesizleri.Sorun bana işin aslı astarı nedir diye? Cevaplayayım. Sizlerden bu konuda yardım istiyorum. Neyse birazcık dertleşmiş oldum sizlerle. Ama merak etmeyin son gaz devam. İlçemiz 4 yıl sonra çok değişmiş olacak inşallah.Takdir sizin, hüküm Allahındır. "Az Laf,Çok İş..." ifadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.