SON DAKİKA
Hava Durumu

Hayvan severler Aslan ile görüştü

Korkuteli ve Antalya’dan bir grup hayvan sever dün öğleden sonra Korkuteli Belediye Başkanı Yardımcısı Metin Aslan ve birim Müdürleri ile görüştüler.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2017 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Hayvan severler Aslan ile görüştü

Geçtiğimiz aylarda Korkuteli Belediyesi Dallas Mevkisinde hayvan barınağı yapımı için Orman İşletme Müdürlüğü ile yazışmalara başlamıştı. Dün de öğleden sonra Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Metin Aslan ve birim müdürleri hayvan severler ile görüştüler ve gelişmeleri değerlendirdiler. Toplantıda Metin Aslan’a Zabıta Müdürü Nazmi Bilgin, Veteriner İşleri Müdürü Ekrem Özdemir, Çevre Sağlık Müdürü Recep Şahin’de katıldılar. Toplantıya Antalya’dan Can Dostlar Derneği Başkanı Arife Yanık ve Üner Muslukçu, Şükriye Özgen katıldılar, Korkuteli’nden ise Burhan Uysal ve Emel Küçükkavukçu katıldılar. Hayvan Barınağı ile ilgili gelişmeleri değerlendirdiler.

“Bundan sonrası daha kolay olacak”

Metin Aslan “ Barınak ile ilgili yazışmalar son aşamaya geldi. Zaten o bölgeye Dereköy Orman İşletme Şefliği bakıyor, yazı Ankara’ya gitmeyecek, Antalya Orman Bölge Müdürlüğünün onaylaması yeterli. Onay gelir gelmez hemen başlanacak, zaten etrafı tel örgülerle çevrilmişti. Mevcut alanı genişletip, geri kalan kısmı da beslenme bölgesi olarak kullanmayı düşünüyoruz. Hayvanların kalması içi kullanılacak olan kulübeler ise kendi marangozhanemizde yapmayı düşünüyoruz. Belediyemize Veterinerde aldık, o birimi de hazırladık. Bundan sonrası daha kolay olacak” Diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.