SON DAKİKA
Hava Durumu

HEP BERABER BU KRİZİ FIRSATA ÇEVİRELİM

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, önceki gün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, gençlere seslendi. İşlek, “Gelin hep beraber bu krizi fırsata çevirelim. Beraberce üretelim, üretelim ve üretelim. Korkuteli’min tüm üretken gençlerinin projelerini, hayallerini ve taleplerini bekliyorum.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2021 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2021 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
HEP BERABER BU KRİZİ FIRSATA ÇEVİRELİM

İşlek paylaşımında; “"Öldükten sonra unutulmak istemiyorsak, ya okunmaya değer bir kitap yazmalıyız ya da yazılmaya değer işler başarmalıyız..." Korkuteli'min Değerli Gençleri; Hayat zor olabilir, meşakkatli gelebilir sizlere. Önünüzü göremiyor, hayatın hızı içerisinde kendinize iyi bir yer bulamıyor olabilirsiniz.

Her şey üstünüze geliyor, bütün çabalarınız boşa gidiyormuş gibi de gelebilir. Bazen Ailenizin, bazen arkadaşlarınızın, bazen de toplumun sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Emin olun bunlar şuan çok doğal bir süreç. Ama abiniz olarak şunu söyleyebilirim ki şuanda en avantajlı kuşak aslında sizsiniz. Hem de Dünyanın bu kadar kötü bir durumunda. Eğer kendinize inanırsanız, eğer üretmekten ve başarmaktan yorulmazsanız, ilk başarısızlığınızda pes etmezseniz, yolunuz açık demektir.  Şuanda dünyada her anlamda bir kriz var evet...Ama bilmenizi isterim Kriz kelimesi aynı zamanda fırsat anlamına geliyor. Gelin hep beraber Bu krizi fırsata çevirelim. Beraberce üretelim, üretelim ve üretelim. Korkuteli’min tüm üretken gençlerinin projelerini, hayallerini ve taleplerini bekliyorum... İnanırsak başarabiliriz. Siz Geleceğimizin Her şeyisiniz... Sizi çok seviyorum...” ifadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.