SON DAKİKA
Hava Durumu

Her An Seçim Kararı Alınabilirmiş Gibi Çalışılacak

İYİ Parti, 2023'te yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimine yönelik hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün Ankara’da İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleşen Akdeniz Bölgesi il ve ilçe başkanları istişare toplantısına İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz’da katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2022 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2022 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Her An Seçim Kararı Alınabilirmiş Gibi Çalışılacak

2023 SEÇİMLERİ ÖNCESİ POLİTİKA OLUŞTURUYOR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Akdeniz bölgesi İl ve İlçe Başkanlarıyla Ankara'da bir araya geldi. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılımıyla bölge istişare toplantıları düzenleyen İYİ Parti yönetimi, il ve ilçe başkanlarından bölgelerin sorunlarını dinleyerek, 2023 seçimleri öncesi politika oluşturuyor. Toplantılarda, il ve ilçe başkanları bulundukları bölgelerin ekonomik, tarımsal ve sosyal içerikli sorunlarının yanında çözüm önerilerini de sunuyor. Teşkilatların çalışmalarının da ele alındığı toplantılarda Akşener, il ve ilçe başkanlarına "her an seçim kararı alınabilirmiş gibi çalışmaları" talimatını veriyor.

İSTİŞARE TOPLANTISINI TAMAMLADIK

Geçtiğimiz gün Ankara’da düzenlenen toplantıya katılan iyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz; “Genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde yapmış olduğumuz Akdeniz Bölgesi il ve ilçe başkanları istişare toplantısını tamamladık. 6 saat süren toplantının sonunda güzel çalışmalar güzel fikirlerle ilçeye dönüş yapıyoruz her zaman söylediğimiz gibi az kaldı.” Dedi. Çalışmanın sonuçları, İYİ Parti tarafından yurttaşların sorunlarının çözümüne dönük oluşturulacak politikalara yansıtılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.