SON DAKİKA
Hava Durumu

Hesap kavgası cinayetle bitti!

Bucak İlçesi Kestel Köyü'nde yaşanan silahlı olayda Korkutelili 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Tüfekle vurulan 2 çocuk babası Esat Kani (30) olay yerinde hayatını kaybederken, arkadaşlarından B.A. K. ve A.Ç. ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2022 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2022 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Hesap kavgası cinayetle bitti!

Olay geçtiğimiz gün sabaha karşı Bucak'ın Kestel Köyü'nde bulunan balık restoranda meydana geldi. Mekanda 3 arkadaş sabaha karşı gelen hesaba itiraz etti. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine işletme sahibi Ş.Y. av tüfeği ile 3 kişiye ateş etti. Tüfekten çıkan domuz kurşunu olarak bilinen bilye büyüklüğündeki saçmadan yaralanan Esat Kani ile arkadaşları B. A.K. ve A.Ç., kanlar içinde yere yığıldı. Olayı gören diğer müşteriler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri Esat Kani'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

ESAT KANİ YEŞİLYAYLA MAHALLESİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Yaralılardan B. A. K. ve A.Ç. ise olay yerinde ilk müdahaleni ardından Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar B.A.K. ve A.Ç’nin durumunu ciddi olduğunu bildirdi. Cinayetin ardından eğlence mekanına gelen jandarma ekipleri saldırıyı gerçekleştiren Ş.Y. gözaltına aldı. Hayatını kaybeden Esat Kani otopsinin ardından Korkuteli’ne bağlı Yeşilyayla mahallesinde toprağa verildi.

BİN 450 TL’LİK  HESABA İTİRAZ EDİLDİĞİ İÇİN YAŞANMIŞ

İşletme sahipleri Ş.Y. ve oğlu A.İ.T.Y. jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarma karakolunda ifade işlemleri tamamlanan zanlılar, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Ş.Y., serbest bırakılırken, A.İ.T.Y, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan hayatını kaybeden E.K.'nin ve arkadaşlarının birlikte yemek yediği restoranda gelen bin 450 TL hesaba itiraz ettiği ve ardından yaşanılan tartışma sonucu olayın gerçekleştiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.