SON DAKİKA
Hava Durumu

Hizmet Birimi İYİ Parti’ye mi veriliyor?

Dün Korkuteli’ye gelen İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı Büyükşehir Belediyesi Hizmet Birimini de ziyaret etti. İYİ Partili vekillerin art arda ziyareti, hizmet birimi İYİ Parti’ye verilecek iddialarına neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2019 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2019 19:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Hizmet Birimi İYİ Parti’ye mi veriliyor?

BİR TAKIM ZİYARETLERDE BULUNDU

Geçtiğimiz günlerde Korkuteli’yi ziyaret eden İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi’nin ardından dün de Hasan Subaşı ilçemize geldi. Subaşı, İYİ Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz ve ilçe yönetimi ile birlikte ilçede bir takım ziyaretlerde bulundu. Subaşı ve İYİ Parti yönetimi kahvehane ziyaretlerinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi ve ASAT’ı ziyaret ettiler. Subaşı, ilk olarak Korkuteli ASAT Müdürü Melih Astarcıoğlu’nu ziyaret etti.

 

ASAT BELİRSİZLİĞİNİ KORUYOR

Subaşı, ASAT’ın Korkuteli’ de hizmetleri ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra Korkuteli Hizmet Birimi Müdürü Mustafa Ünlü’yü ziyaret etti. Subaşı, hizmet biriminin işleyişi ve görevleri ile ilgili Ünlü ile görüştü. Korkuteli’ de ne gibi hizmetler yapılıyor görev alanları neler bunlarla ilgili bilgi aldı. İYİ Partili vekillerin art arta hizmet birimi ve ASAT’ı ziyaret etmeleri, hizmet birimi ve ASAT İYİ Parti’ye mi veriliyor iddialarına neden oldu. Hizmet biriminde şuana kadar bir değişiklik yapılmadı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.