SON DAKİKA
Hava Durumu

Hizmetlerle Yarışalım

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’nin; “Hüseyin Bey kendisi hesap kitap bilseydi ticari hayatında bu kadar batıp çıkmazdı” sözlerine yanıt verirken bu tartışmaya kendi adına son verdiğini açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2014 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2014 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Hizmetlerle Yarışalım

“Kapattığım işyerinin mülkü bile bana ait”

Geçtiğimiz hafta başlayan ve bu haftaya da sarkan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu arasında süren tartışma devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’nin; “Hüseyin Bey kendisi hesap kitap bilseydi ticari hayatında bu kadar batıp çıkmazdı” sözlerine yanıt verirken bu tartışmaya kendi adına son verdiğini açıkladı. Bu karşılıklı tartışmaların Korkuteli’ne gelecek hizmetleri engellemeyeceğini ancak tartışmalarla değil hizmet yarışıyla manşetlerde olmak istediğini söyleyen Karaceliloğlu; “Siyaset ile özel hayatımızı birbirine karıştırmayalım. Ben batmadım soyulduğu için sermayesi azalan iş yerimi kapattım. Batsaydım sahip olduğum mülkleri satmam gerekirdi. Kapattığım işyerinin mülkü bile hala bana ait” dedi.

 “Hemen yarın 150 bin getireyim”

Batmadım ancak insanlık hali batmış da olabilirim önemli olan farklı şekillerle tabirlerle anılmamaktır. Alnımız ak şeklinde konuşan Karaceliloğlu; “Belediye Başkanı, beceremediği işleri Büyükşehrin üzerine yıkmaya çalışıyor. Beceriksizliğini ve acziyetini bu şekilde örtmeye çalışıyor. Otogarın kamulaştırılması 143 bin ile bitecekse hemen yarın Büyükşehirden 150 bin lira getirip geleyim. Kamulaştırmayı tamamlayıp bize devretsinler. Konu saptırılıyor. Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek” dedi. Yeni yapılanmaya rağmen Büyükşehrin Korkuteli’nde çok önemli hizmetler yaptığını söyleyen Karaceliloğlu; “ Başkan baktı Büyükşehir çok güzel hizmetler yapıyor. Bunun altında ezildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanan yeni ilçeler arasında en çok hizmet alan, en çok çalışan Korkuteli oldu. Biz seçimden sonra 70 metre asfalt döşemişiz, yeni bir yapılanmaya başlamışız ama Belediye daha bir çivi çakmamış. Başkan da bunun sıkıntısı içinde çamur atıyor” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.