SON DAKİKA
Hava Durumu

“Hoş geldin Bebek” devam ediyor

Korkuteli Belediyesi yeni dünyaya gelen bebeklerin ailelerine 'Hoş geldin bebek' hediye paketi vermeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2017 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2017 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 “Hoş geldin Bebek” devam ediyor

2016 Mayıs ayında başlatılan proje kapsamında Korkuteli ilçe sınırları içerisinde ikamet eden ailelerin yeni doğan bebeklerine hoş geldin hediye paketi kampanyası aralıksız olarak devam ediyor.  Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)Korkuteli Şubesinde görev yapan Hüseyin Kurt ve İbrahim Başaran’ın dünyaya gelen bebeklerine de Hoş geldin bebek paketi verildi. Kurt ve Başaran ailelerine hediye paketini veren Korkuteli Belediyesi halkla ilişkiler biriminden  Hüseyin Gülten şunları söyledi: “ Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce tarafından yaklaşık 2 yıl önce başlatılan hoş geldin bebek hediye paketi projemiz devam ediyor.

SGK Korkuteli şubesinde görev yapan Sayın Hüseyin Kurt’un dünyaya gelen oğlu Ahmet Kağan ve Sayın İbrahim Başaran’ın dünyaya gelen kızı Zehra’ya Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce adına hediye paketlerini takdim ettik. Başkanımızın sağlık ve mutluluk dileklerini ilettik” dedi.Yeni dünyaya gelen bebekleri için hoş geldin hediye paketini alan Hüseyin Kurt ve İbrahim Başaran hediye paketlerinin hatırlanmak olduğunu ve manen önem taşıdığını ifade ederek Başkan Gökce’ye teşekkür ettiklerini söylediler.

Kurt ve Başaran ailelerine verilen çam sakızı,çoban armağanı olan hediyenin önemli olduğunu belirten SGK Korkuteli Şube Müdürü Levent Ertuğrul,sosyal belediyecilik örneği gösteren Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’ye teşekkür ettiklerini söyledi. Ertuğrul, dünyaya gelen tüm bebeklere sağlıklı ve insanlığa faydalı bireyler olması temennisinde bulundu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.