SON DAKİKA
Hava Durumu

Huzur toplantıları devam ediyor

Korkuteli ilçe Emniyet Müdürlüğü geçtiğimiz hafta mahalle muhtarları ile huzur toplantılarına başlamıştı. Geçtiğimiz gün Karşıyaka ve Yenimahalle Muhtarları ile toplantı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2017 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2017 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Huzur toplantıları devam ediyor

Bu hafta yapılan huzur toplantılarına Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ferhat Topal mahalle sakinleri Hasan İçöz, Mehmet Zeybekoğlu, Ali Öz, Yenimahalle Muhtarı Hüseyin Gökler mahalle sakinleri İbrahim Tabak ve Mehmet Deviren katıldı. Yenimahalle ve Karşıyaka’nın sorunları dile getirildi. Emniyet teşkilatından ise Emniyet Müdür Hacı duman, baş polisler Mehmet Üçgül, Sedat Başçay, grup amirleri Ergün İnci, Salim günaydın ve toplum destekli polis Hidayet Saru katıldılar. Toplantıya Emniyet Müdürü Hacı Duman “ bu hafta ikincisini yapacağımız huzur toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Mahallelerinizde gördüğünüz bildiğiniz bizim yapabileceğimiz emniyet ve asayiş ile ilgili ne var.  Bu toplantılar “ Polis halk el elele” projesinin ilk ayağı. Bizimle ilgili olanları not alıp çözmeye çalışacağız, diğer birimlerde gerekli yazılara yazılacak.” Dedi. İlk olarak sözü Yenimahalle muhtarı Hüseyin Gökler aldı.

“ Bizimle ilgili olanları yapıp, diğerlerini gerekli yerlere yazarız”

Yenimahalle Muhtarı Hüseyin Gökler “ bizim en büyük sıkıtımız hız. Antalya yolu sıcak asfalt olduğundan sürücüler yarış pistine çeviriyorlar. Ayrıca bir diğer sıkıntı kaldırımlara yapılan parklar.” Dedi. Muhtarın ardından söz alan vatandaşlarda aynı konulara değindiler. Muhtar Gökler “ Mahallemizde bir kaç metruk ev var. Ne için kullanıldığı belli değil, girip çıkanda belli değil.” Dedi. Müdür Hacı Duman “ İlgili yererle gerekli yazılar yazılır ve gereken yapılır” Dedi. Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ferhat Topal ise Çevre yolu Esentepe Kavşağı’nın güvenli olmadığından bahsetti. Sinyalizasyon sistemi olursa daha güvenli olur “Dedi. Muhtarların ve vatandaşların sorunları dinlendikten sonra toplantı sona erdi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.