SON DAKİKA
Hava Durumu

Huzur toplantılarına devam

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından merkez mahalle muhtarları ile her Perşembe günü yapılan huzur toplantıları devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2018 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2018 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Huzur toplantılarına devam

Korkuteli’nde merkez mahalle muhtarları ile her Perşembe günü, Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından huzur toplantıları yapılıyor. Geçtiğimiz gün de yine İmrahor Mahallesi Muhtarı Kadir Türkmen ev sahipliğinde, Alaaddin Mahallesi'nin konukluğunda huzur toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman başkanlık etti ve emniyet teşkilatında da baş polisler, komiserler ve polis memurları katıldılar. Toplantıya her zaman ki gibi, mahalle muhtarları ve sakinlerinin bir şikayeti olup olmadığı soruldu. İmrahor ve Alaaddin çok önemli bir şikayetleri olmadığını belirttiler.

“Bana ne demeyin”

Toplantı da bir önceki toplantının muhasebesi yapıldı. Emniyet Müdürü Hacı Duman; “ Bana ne demeyin ve 155 i kullanmaktan çekinmeyin. Mahallenize gelen dilenci, hurdacı olursa mutlaka bize haber verin. Dolandırıcılara karşı duyarlı ve uyanık olun. Polis, savcı hakim, asker sizden para istemez, bunu unutmayın. Siz 155’ i aradığınızda artık 122 acil düşüyor oradan bize yönlendiriliyor, bu yüzden vakit kaybı olmasın diye sizlere Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğünün haber merkezi numarasını vereceğiz, siz bu numarayı arayın.” Diye konuştu. Mahalle sakinleri çok büyük şikayetleri olmadığını ancak şüpheli bir durum veya kişi ile karşılaştıkları zaman polisi arayacaklarını belirttiler. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.