SON DAKİKA
Hava Durumu

İkinci etap için kura çekilecek

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, önceki gün bir paylaşımda bulunarak Toplam Çözüm Ekibinin yaptığı çalışmalar hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundu. Başkan İşlek, birinci etabın bitmesine 4 köyün kaldığını ikinci etap için yeniden kura çekileceğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2020 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2020 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İkinci etap için kura çekilecek

Başkan İşlek paylaşımında; “En değerlim Korkuteli;11 Mart itibari ile maalesef korona virüs tedbirleri dolayısı ile Toplam Çözüm ekibimiz yaklaşık 6 ay boyunca durmuş, Ağustos ayı itibari ile tekrar 1.Etap çalışmalarımız İmecik Köyümüzden başlayabilmişti.  O günden beri 12 köyümüze 1.Etap çalışmaları kapsamımda devam ettik.  52 Köyümüzün 1.Etap çalışmasına 4 Köyümüz kaldı.  İnşallah 18 Aralık 2020 tarihi itibari ile artık köy çalışmalarımız bitecek ve 30 Mart 2021 tarihi itibari ile 2.Etap çalışmalarımız için tekrardan kura çekimi yapılarak Asfaltlama çalışmaları dahil köylerimizde hummalı bir çalışma başlayacaktır.

 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

18 Aralık 2020- 30 Mart 2021 tarihleri arasında ekiplerimiz 6 Beldemizde 15 günlük çalışmaya başlayacaklardır. Biz reklam yapmadan, hizmetin havasını atmadan, Allah'ın rızası ve milletimizin memnuniyeti için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Keşke elimizde sihirli değnek olsaydı da taahhüt ettiğimiz projeleri bitirdiğimiz gibi ilçemizin standart belediyecilik hizmetlerini de 18 ayda bitirebilseydik.  Ama bir kardeşiniz, evladınız, abiniz olarak şunu söylüyorum. 18 ay bitti, kaldı 3,5 yıl. 3,5 yıl sonra dönüp baktığınızda merkezi, köyleri, beldeleri çok farklı bir Korkuteli’ni hissedecek yaşayacaksınız.

 

60.000 KİŞİYE HİZMET VERMİŞ OLACAĞIZ

Her şey 4-4'lük bitecek mi? Tabi ki hayır. Ama gençlerinden yaşlısına, kadınından esnafına, çocuklarından engellilerine, hayvancısından çiftçisine kısacası 60.000 kişiye hizmet vermiş ve eksiklerini tamamlamaya çalışmış olacağız.  Korkuteli'nin Değişimi yolunda beraberce yürüdüğümüz için Allah'a binlerce şükürler olsun. Bugünden itibaren her gün, yayınlamadığımız köylerin kısa videosunu yayınlayacağım. Ki bu köydeki vatandaşlarımız "bizim köyü niye paylaşmadın" dediler. Ayırım olmasın diye bugün İmecik'ten başlıyorum. Takdir sizin Hüküm Allah'ındır.” İfadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.