SON DAKİKA
Hava Durumu

İkinci kez muhtarlar günü kutlandı

19 Ekim 2015 tarihli ve 29507 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 2015/ 11 sayılı Başbakanlık Genelgesi kapsamında kutlanan 19 Ekim Muhtarlar günü dün ilçede de kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İkinci kez muhtarlar günü kutlandı

İlçedeki program dün saat 10.00’da tüm mülki amirlerin, siyasi parti temsilcilerinin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin Anıt Meydan da yerlerini almaları ile başladı. Törene Korkuteli Belediye Başkan Vekili Hasan Önal, muhtarlar derneği başkanı Ahmet Uysal, Emniyet Müdürü Hacı Duman, Jandarma Komutanı Teğmen Çağatay Diner ve diğer kurum amirleri katıldılar. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından muhtarlar Anıta çelenk bıraktılar. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Ahmet Uysal yaptı. Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal, “Bu yıl ilçemizde muhtarlar gününün 2. Sini kutluyoruz. Bu anlamlı günde burada bulunduğunuz için hepinize teşekkür ediyor sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bana göre seçmek ve seçilmek dünyanın en onurlu işi.”Dedi.

“Bizler seçilmiş kişileriz”

 Uysal “ Bizler seçilmiş kişileriz. Hesap verebilir bir yanımız var. Belirli bir dönemi tamamlayarak, yapacaklarımızı ve memlekete hizmet anlayışımızı sergileriz. Bu konu da bizlere düşen görev verilen bu hakkı layıkıyla kullanmak memlekete hizmet yolunda el birliği ile çalışmaktır. Başta İlçe kaymakamımız, belediye başkanımız ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla uyum içerisinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Kendilerine tüm muhtarlar adına teşekkürlerimi sunuyorum. Muhtarlar devlet yapısı içindeki konumu ile sorumluluk içerisinde iyi bir yönetici, birlik için yapıcı bir idareci olmak zorundadır. Özellikle böyle hassas bir dönemde daha duyarlı bir şekilde her şar altında devletimizin yanında olduğumuzu belirtmek isterim.”Dedi.

“Devletin yetkili organlarına ileterek çözüm içerisinde olmaya çalışıyoruz.”

Uysal “Büyük bir camia olan muhtarlar, taşıdıkları sorumluk içinde öz verisini ortaya koymalıdır. Topluma hizmet etmenin hakka hizmet etmek olduğunu ilke edinerek çalışırsak her zaman başarılı oluruz. Sorunlarımızı biliyoruz. Fırsat oldukça devletin yetkili organlarına ileterek çözüm içerisinde olmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarım 7/24 sorunları bu çatı altında belirterek her şeyin üstesinde gelebileceğimizi düşünüyorum. Şartlar oluştukça bu sorunlarımız çok şükür çözülüyor. Bu konudaki inancım tamdır. Bu vesile ile memlekete hizmet yolunda birliğimizin daim olmasını temenni ediyor, muhtarlar günümüzü kutluyor, saygılarımı sunuyorum. Muhtarlar gününü bizlere armağan eden Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Başbakanımıza Korkuteli Muhtarlar olarak teşekkür ederiz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.