SON DAKİKA
Hava Durumu

İkinci Öğrenme Şenlikleri yapıldı

Dün sabah Halk Eğitim Merkezi tarafından ikincisi yapılan “ Öğrenme Şenlikleri” sergi açılışı ile başladı. Kapanış programı ise akşam mahalli sanatçıların konseri ile yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İkinci Öğrenme Şenlikleri yapıldı

Bu yıl  “Hayatın her anı öğrenmenin zamanı” sloganı ile ikinci kez  “Öğrenme Şenliği” düzenlendi. Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi binasında gerçekleşen öğrenme şenliklerinde Halk Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Antalya Büyükşehir Belediyesi ASMEK tarafından kurulan stantlarla ziyaretçilere kursiyerlerin el emeği göz nuru el ileri tanıtıldı. Bazı stantlarda ziyaretçilere bilgi verildi. Öğrenme şenliklerinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslardaki çalışmaları, boyama etkinliği, kilim dokuma sanatı, şeker ve tansiyon ölçümleri ile kamu kurum ve kuruluşları tarafından çeşitli tanıtımlar yapıldı.

 “ Emeği geçen herkese teşekkür ederiz”

Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Öznur Taşkan konuşma yaptı. Taşkan;  “Milli Eğitim Bakanlığı’mıza bağlı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından 2013 yılında başlatılan şenlikleri, il ve ilçelerde hayat boyu öğrenmenin devam ettiğinin ve bununla ilgili eserlerin sergilenmesinin, yeni öğrenmelerin nasıl gerçekleştiğini anlatmak üzere tertip edilmiş şenliklerdir. İlçemizde de geçen yıl yaptık. Bu sene yine kurum ve kuruluşlarımızın katılımıyla güzel bir öğrenme şenliği gerçekleştirdik. Katılan kurumlar, kendi kurumlarıyla ilgili tanıtıcı bilgileri paylaştılar. Şenlik çok güzel oldu. Desteğinden dolayı Korkuteli Belediyesi ile diğer emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi. Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Önal, Fen İşeri Müdürü Mehmet Batı, Milli Eğitim Müdürü Öznur Taşkan, ve protokol üyeleri tarafından açılan stantlar gezildi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.