SON DAKİKA
Hava Durumu

İktidar Ateşini Korkuteli’nden Biz Ateşleyeceğiz

CHP Korkuteli İlçe Gençlik Kolları, ilçe genelinde kurduğu stantlarla partiye üye kayıt seferberliği başlattı. CHP Korkuteli İlçe Gençlik Kolları, partiye üye kazandırmak amacıyla yurt genelinde başlatılan yeni üye kayıt kampanyası kapsamında ilçe genelinde farklı noktalarda üye kayıt stantları kuruyor. Pazaryeri girişine kurulan üye kayıt standında bulunan CHP Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Kadir Erten, Gençlik Örgütü Olarak ilk iktidar ateşini Korkuteli’nden biz ateşleyeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2022 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2022 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İktidar Ateşini Korkuteli’nden Biz Ateşleyeceğiz

Halkımızı üye olmaya davet ediyoruz

CHP Korkuteli Gençlik Örgütü olarak; Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik’in Türkiye Geneli Gençlik Kollarında Başlatmış Olduğu yeni üye kazandırma çalışmasına destek olduklarını kaydeden Erten, kurduğumuz stantla İktidarın İlk Ateşini Korkuteli Gençlik Kolları olarak biz yakacağız. Halkımızı ve özellikle de gençlerimizi partimizin saflarına üye olmaya davet ediyoruz. Kurduğumuz stantla gösterilen ilgi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor” diye konuştu.

Korkuteli’nde kapı kapı gezeceğiz

Gençlik Kollarının standında destek amaçlı olarak CHP Korkuteli Kadın Kolları Başkanı Şerife Çoban, ilçe yöneticileri ve İlçe Başkanı Şeyhali Kara’da bulundu.  Saha çalışmalarına değişik aktivite ve etkinliklerle seçim gününe kadar aralıksız bir şekilde sürdüreceklerini kaydeden CHP Korkuteli Kadın Kolları Başkanı Şerife Çoban ise, "Tüm vatandaşlarımızı ve seçmenlerimizi ziyaret edeceğiz. Korkuteli’nde kapı kapı gezeceğiz. İlçemizde en iyi sonuçları alacağız. Partimizin, seçimlerde en iyi sonuçları alabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Korkuteli, Geliyor Gelmekte Olan

CHP İlçe Başkanı Şeyhali Kara yapmış olduğu açıklamada, “Partimize olan yoğun ilgiyi görünce oldukça memnun oldum. Türkiye ve Türk halkı bu zorlukları yaşamayacak kadar zengin bir ülke. Halkımızın teveccühü ile  iktidar yolundaki ilerleyişimizin meşalesi yürüyüşüne başlamıştır. Tüm halkımızı standımıza davet ediyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun gençlere yönelik vaatlerini iletirken arkadaşlarımızın memnuniyetlerine şahit oluyoruz. Bizler de Korkuteli’nden bir kez daha o meşhur sloganımızda olduğu gibi; "Korkuteli, Geliyor Gelmekte Olan Hep Beraber ortak bir gelecek kurmaya, CHP olarak hep beraber yol yürümeye var mıyız diyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.