SON DAKİKA
Hava Durumu

İlçe koordinatörlüğü KALDIRILDI

İçişleri Bakanlığı tarafından 2 Mart 2018 tarihinde çıkarılan yönetmelikle 30 Büyükşehir Belediyesin de ilçe koordinatörlükleri kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2018 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2018 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İlçe koordinatörlüğü  KALDIRILDI

İçişleri Bakanlığı tarafından 2 Mart 2018 tarihinde çıkarılan yönetmelikle koordinatörlükler kaldırılmış ve 30 Büyükşehir Belediyesine de İçişleri Bakanlığı tarafından tamim edilerek duyurulmuştur. Antalya’da aralarında Korkuteli’nin de bulunduğu tüm ilçe koordinatörlüklerinin görevine son verilmiştir. Korkuteli İlçe Koordinatörü Mahmut Bilgiç konu ile ilgili açıklama yaptı. Bilgiç; “ İçişleri Bakanlığı tarafından resmi gazete de yayınlanan bildiri ile bizlerin görev süresi bitti. Aralarında Antalya’nın bulunduğu 30 büyükşehirde tüm ilçe koordinatörlükleri kaldırıldı. Bugüne kadar istemeden bir vatandaşımızın kalbini kırdıysak haklarını helal etsinler, hepimiz insanız. Büyükşehir Belediyesinin bundan sonra ilçemizdeki yetkilisi Müdürümüz Mustafa Ünlü. Bizlere yeni bir görev verilirse tabi seve seve yaparız.” diye konuştu.

 

9 Mart 2018 tarihinde tebliğ edildi

6360 Sayılı Büyükşehir Yasasıyla tüm il sınırlarının hizmet alanına dâhil edilmesiyle birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerde hizmetlerin halka en yakın noktadan sunulması amacıyla teşkilatlanmıştır.2016 yılında çıkarılan Norm Kadro Yönetmeliği ile ilçelerde ilçe belediyeleriyle eşgüdümün sağlanması için koordinatörlüklerin kurulabileceği düzenlenmiştir. Bu doğrultuda ilçelerde Büyükşehir koordinatörlükler ve şube müdürlükleri şeklinde teşkilatlanmıştır. Ancak İçişleri Bakanlığı tarafından 2 Mart 2018 tarihinde çıkarılan yönetmelikle koordinatörlükler kaldırılmış ve 30 Büyükşehir Belediyesine de İçişleri Bakanlığı tarafından tamim edilerek duyurulmuştur. Bu tamim doğrultusunda diğer tüm büyükşehir belediyeleri gibi Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından da 9 Mart 2018 tarihinde yapılan tebligatla koordinatörlerin görevi sona ermiştir. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, koordinatörlerle 9 Mart Cuma günü toplantı yaparak hizmet süresince gösterdikleri üstün gayret ve başarılardan dolayı teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.