SON DAKİKA
Hava Durumu

İlçe Müftüleri Korkuteli’nde toplandı

Her ay farklı bir ilçede yapılan, Antalya’nın dini hizmet alanlarının değerlendirildiği mutad toplantılarına pandemi nedeniyle ara verilmişti. Yaklaşık beş aydan sonra Antalya’nın on dokuz İlçe Müftüsü, İl Müftüsü Osman Artan başkanlığında Korkuteli’nde toplandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2020 19:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2020 19:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İlçe Müftüleri Korkuteli’nde toplandı

Toplantı İlçe Müftülüğü tarafından yaptırılan Sultan Ahmet Aydın Kur’an Kursu ve Gençlik Merkezinde gerçekleşti. Toplantının ana gündem maddesi “Vekaletle Kurban Bağışı” ,” Pandemi Sürecinde Din Hizmetleri” olmak üzere Antalya’nın dini alanlarda yapılan hizmetleri istişare edildi.


EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

İl Müftüsü Osman Artan, “İlimizde her geçen gün müftülüklerimizin hizmetleri ivme kazanarak  devam etmektedir. Bu anlamda Korkuteli Müftülüğü büyük atılımlar gerçekleştirdi. Müstakil 200 kişilik 4-6 Yaş Kur’an Kursu, içerisinde toplantı yaptığımız aynı anda sosyal, sportif, kültürel, eğitsel birçok faaliyetin yapılacağı bu muhteşem eseri ilçemize kazandırdı. Her iki eser Diyanet İşleri Başkanlığımızın en müstesna eserleri arasında yer almaktadır. Ben başta Korkuteli Müftümüze ve bu güzel eserlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ÇALIŞMALARINDA MUVAFFAKİYETLER DİLEDİ

İlçe Müftüsü Selim Yazıcı ise, “ Antalya’nın manevi mimar ve mihmandarlığını üstlenen milli ve manevi değerlerimizi en üst seviyeye çıkarmak için gece gündüz demeden çalışan başta İl Müftümüz ve on dokuz ilçe müftümüzü güzel Korkuteli’mizde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. İlçemizde yapılan bu eserlerde hocalarımızın da duası yer almaktadır.  Müftülerimizin gönüllerinde Korkuteli’nin güzellikleriyle ayrılmalarını ümit ediyorum. Bütün hocalarıma çalışma ve gayretlerinde üstün muvaffakiyetler diliyorum.” Dedi. Toplantının ikinci bölümü öğle namazı sonrası ilçe Müftülük toplantı salonunda devam etti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.