SON DAKİKA
Hava Durumu

İlçenin Trafik Sorununun Sebebi Nedir?

İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak ilçede yaşanan trafik sorunu ile ilgili açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2022 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2022 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İlçenin Trafik Sorununun Sebebi Nedir?

Başkan Tınkaz açıklamasında; “Kıymetli Korkutelili vatandaşlarımız; sizlerle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Öncelikle şehrül-emin kelimesi nedir kimlere kullanılır? Bunu anlamak gerekli. Şehrin, her şeyinin emanet edildiği kişidir şehrül-emin. İmarından, temizliğinden, çevresinden, suyundan, selinden, otundan, çöpünden, konutundan, yerleşiminden, zengininden fakirinden, yaşlısından, yetiminden, hastasından, engellisinden sorumlu kişi.  Yani belediye başkanı, şehir başkanı, şehir emiri. Bunu sizlerle neden paylaştığımı anlatacağım.  Bayramdan önce, 6 Temmuz çarşamba günü, Korkuteli belediye başkanını sayın İşlek’i aradım. Turgut Manavoğlu Pazar yeri ve köy garajını araç otoparkına açmasının trafiği rahatlatacağını söyledim. Sayın başkan bana bayramdan sonra iş gününde pazartesi Salı günü kazmayı vuracağını bu süreçte bu yerleri açmayacağını belirtti.

Çarşamba gününe kadar bekledim ama ne bir yıkım ne de bir çalışma oldu. 21 Temmuz Perşembe günü kendisini bir kez daha aradım ve aksaklığın sebebini öğrenmek istedim. Bu defa bana 1-2 ağustos arası yıkıma başlayacağından dolayı araç otoparkına açmayacağını söyledi. Sayın başkan ile yaşananları sizlerle paylaştım. Şimdi kendisini şehrül-emin ilan eden bir kişi neden halkına karşı yalan beyanda bulunur. Bizler belediye başkanlık makamında oturan kişiye güvenmeliyiz. Eğer bir söz veriyorsa ilçe halkına yerine getirmeli. Bunu yaparak ilçe halkını cezalandırdığını düşünüyorum. Bu neyin hırsı ve rövanşı vicdanıma anlatmakta zorlanıyorum. İyi Parti Grubu olarak gerek mecliste gerekse ilçe siyasetinde ilçemiz adına doğru olacak ne varsa ona göre yapıcı muhalefet yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Sayın İşlek’in yaptığı hata ve yanlışları en kısa zamanda düzeltmesi dileklerim ve saygılarımla kamuoyunun takdirine sunarım.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.