SON DAKİKA
Hava Durumu

“İlçeyi sokağa dökecek bir takım kuracağız”

Geçtiğimiz gün Korkuteli Belediyespor yönetimi Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ile bir araya geldi ve yeni sezon hazırlıkları konuşuldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2017 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2017 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“İlçeyi sokağa dökecek bir takım kuracağız”

Korkuteli Belediyespor geçen sezon bir ilki yaşattı ve bir üst lig için play off şansı yakaladı. Taraftar dört gözle yeni sezon hazırlıklarını ve yeni takımı beklerken önce takım antrenörü Bayram Kutlu’nun ayrılacağı yönündeki açıklaması daha sonrada, bazı yöneticilerin istifa edeceği söylentisi futbol severleri ve taraftarı endişeye düşürmüştü. Ancak geçtiğimiz gün yönetim ve Belediye Başkanı Hasan Gökce bir araya geldi. Yeni sezon hazırlıkları için start verildi. Konu ile ilgili basın toplantısı yapan kulüp Başkanı Mehmet Emin Kolan “ Belediye Başkanımız Hasan Gökce ile görüşmemiz olumlu geçti.” Dedi.

“Hiç kimsenin istifası söz konusu değildir”

Kolan “ Hocalarımız yaşadıkları sıkıntıları ilettiler ve ortak bir çözüm noktası buldular. Üç alt yapı ve bir A takım olmak üzere yine Belediyespor Kulübü antrenörleri Bayram Kutlu ve Hakan Vuran’ dır. Mali tablomuzu çıkardık önce, yine önceki yıllarda olduğu gibi iddialı bir takım kuracağız. Taraftarımızın ve bize güvenenlerin güvenini boşa çıkarmayacağız. Yönetime gelince hangi arkadaşlarla yola çıkmış isek onlarla devam edeceğiz. Yönetimimizden başta Süleyman Türkyılmaz olmak üzere hiç kimsenin istifası söz konusu değildir. Yeni sezonda taraftarı tüm ilçeyi sokağa dökecek bir takım kuracağız.” Şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.