SON DAKİKA
Hava Durumu

İnşaatçılar Odası sandığa gidiyor

Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası bugün saat 10.00'da sandığa gidiyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İnşaatçılar Odası sandığa gidiyor

Bugün Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odasında seçim heyecanı yaşanacak. Korkuteli Belediye Düğün Salonunda 2018 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı için sandığa gidilecek. Genel Kurul Belediye Düğün salonunda saat 10.00’da gerçekleşecek. Genel kurul öncesinde de başkan adayları son çalışmalarını yaptı. Hasan Ülkü, Mustafa Kızılsert ve Şemsettin Kemerci arasında geçecek olan yarışta, adaylar Korkuteli’nin her yerinde çalışmalarını sürdürdüler. Beklenen gün ise bugün.  Adaylar yapılacak seçim sonrası çalışmalarının meyvesini alacaklar.

“Daha iyi hizmetler yapabilmek için daha çok çalışacağız”

 Seçim sonuçları ise saat 17.00’de açılacak olan sandıklardan sonra belirlenecek. Seçimde Mevcut Başkan Hasan Ülkü, Şemsettin Kemerci ve Mustafa Kızılsert yarışacak. Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf  Ve Sanatkârlar Odası başkan adayları Hasan Ülkü ve Mustafa Kızılsert secim öncesinde 7-24 esnaf ziyaretleri yaparak projelerini anlattı. Başkan adayları; “Amaçlarımız üyelerimize en iyi hizmeti sunmak, üyelerimizin sorunlarına çözüm üretmektir. Başkan seçildiğimiz takdirde öncelikle esnafımızın sıkıntılarını, birlikte alacağımız ortak kararlarla giderebilmek için çaba sarf edeceğiz. Daha iyi hizmetler yapabilmek için daha çok çalışacağız” dediler. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.