SON DAKİKA
Hava Durumu

İP polemiği yeniden alevlendi

Geçtiğimiz günlerde şahsi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan MHP İlçe Başkanı Medine Yapımışev, İYİ Parti’ye atıfta bulunarak “İP” ifadesini kullanmıştı. İYİ Parti İlçe Teşkilatı ise sosyal medya üzerinden Yapılmışev’in bu ifadelerine yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2019 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2019 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İP polemiği yeniden alevlendi

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev şahsi sosyal medya hesabı üzerinden elinde sopa ile paylaşımda bulunmuş ve İYİ Parti’ye atıfta bulunarak İP ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşımın üzerine İYİ Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı da sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Yapılmışev’e; “Sataşmak size bir şey kazandırmaz işinize bakın” ifadelerini kullandı.

ALDIRMAYIN ELİME SOPAYI 

Yapılmışev paylaşımında; “ Adamın profiline bakıyorsun, Genel Başkanımızın bir resmi, bir sözü yok. MHP’nin değil adı, üç hilal dahi yok. Zamanında Genel Başkanımıza hakaret ise çok. Tipe bak vitrinde ülkücü bıyığı. Yıllar geçmiş MHP ye üye dahi olmamış. Şimdi uyanmış. MHP'ye üye olacakmış da, kongrede aday olacakmış da, karşıma çıkacakmış da !! Teşkilat teşkilat geziyor üye olmak için. Hodri meydan. Onda yok problem. Aldık ya Allah’ın izniyle alınmaz denilen Belediyeyi yeniden. Çökecekler önceki gibi. Eeee, ne de olsa Alışmış Kudurmuştan beterdir. Yok öyle yağma. Yemezler. Tutunun İP İNİZE. Artık İP İNİ koparan itler gibi, nereye çıkarsa yolunuz. Aldırmayın elime sopayı .” İfadelerini kullandı.

 

SOPAYLA FALAN OLMAZ O İŞLER

İYİ Parti İlçe Teşkilatı ise bu paylaşıma cevap olarak; “ Halen anlamayanlar ve zoruna gidenler ile alakalı olarak bir açıklama yapmaya gerek duyulmuştur. Sosyal medyada bazı şahıslar İYİ Parti’yi İP olarak ismini anmakta ve tehtidvari yazılar yazmakta! Unutmayın partimizin kısaltması yoktur. Bizim partimiz İYİ Partidir. Sataşmak size bir şey kazandırmaz işinize gücünüze bakın. Kongrenize hazırlanın. Sopayla falan olmaz o işler.” İbarelerini kullanarak cevap verdi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.