SON DAKİKA
Hava Durumu

İrban'ın elini Erdoğan kaldıracak

30 Mart 2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı adaylığı için 6 aday adayının kıyasıya yarıştığı Korkuteli AK Parti'de nasıl bir yol izleneceği netleşmeye başladı

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2019 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2019 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İrban'ın elini Erdoğan kaldıracak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 27 Ocak Pazar günü Antalya'da tüm belediye başkan adaylarını açıklaması bekleniyor. Korkuteli'nde ise mevcut Belediye Başkanı Hasan Ali İrban'ın açıklanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

6 ADAY ADAYI YARIŞIYOR

AK Parti Korkuteli İlçe Teşkilatına Belediye Başkanlığı aday adaylığı için Eczacı Celal Koç, eski ilçe başkanı İlhami Yıldıran, Belediye Meclis Üyesi Kadir Sarıcalar, Korkuteli Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal ve Süleyman Tunç başvuru da bulundu. Uzun bir süredir değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Merkezi tarafından ise mevcut Belediye Başkanı Hasan Ali İrban ile yola devam edilmesi kararı alındığı iddia ediliyor.

İRBAN ANKARA'DA

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban önceki gün Ankara'ya gitti. Korkuteli Belediyesi tarafından belediyenin işleri nedeniyle Ankara'ya gittiği açıklansa da siyasi kulislerde İrban'ın son mülakat için Ankara'ya çağırıldığı ve görüşmelerin olumlu geçtiği belirtiliyor. Hasan Ali İrban'ın bu gelişmeler üzerine seçim çalışmalarına başlamak için 27 Ocak tarihini beklemeye başladığı da belirtiliyor.

TÜREL'İN ZİYARETİ İDDİALARI GÜÇLENDİRDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in de seçim çalışmalarına Korkuteli'nde başlaması ve Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban ile özel görüşmelerde bulunması da AK Parti'nin Belediye Başkan adaylığı için İrban'da karar kıldığı iddialarını güçlendirdi.

MOĞOL DİRSEK TEMASINDA

AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Av. Mehmet Moğol ise aday adaylığı sürecinde göstermiş olduğu çaba nedeniyle partililer gözünde büyük takdir topladı. Tarafsız tutumu ve bütün aday adaylarıyla kurduğu dirsek temasıyla parti içerisinde herhangi bir küslük olmaması için uğraşan Av. Mehmet Moğol'unda Hasan Ali İrban ile birlikte uyumlu çalışabileceği belirtiliyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.