SON DAKİKA
Hava Durumu

İrban şaşırttı

Önceki güm MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın yazılı açıklama ile Korkuteli Belediye Başkan Adayı olarak Ömer İşlek’i işaret etmesinin saatler sonrası Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban yaptığı sosyal medya paylaşımı ile şaşırttı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2019 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2019 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İrban şaşırttı

Foto albüm paylaştı

İrban İlk olarak “Durmak yok. Hizmetlere Devam” başlığı ile belediye başkanlığı dönemimde gerçekleştirdiği hizmetlerden oluşan bir resim albümü paylaştı. Daha sonra AK Partili Belediye Meclis üyeleri ve adayları ile bir kahveciden paylaşılan sohbete etiketlendi. Korkuteli’nde bulunan siyasetin duayen isimleri fotoğrafı ve paylaşımları değerlendirerek; “Bu paylaşımlar boş yere yapılmamıştır. Siyasette bunlar özensiz ve rastgele işler değildir” dediler.

 Nabız yoklaması mı ?

Usta siyasetçiler duruma ayıraca; “Hasan Ali İrban bey siyasette usta bir isimdir. Bu paylaşımlar bizlere göre bir nabız yoklamaktır. Hem Ak Parti tabanın hem de halkın teveccühü gizli bir şekilde sorgulanmıştır. İlerleyen günlerde İrban bağımsız aday olursa kimse şaşırmasın. Bu bir siyasi hamledir. Siyaset satranca benzer. Doğru yerde doğru hamle bazen kazandırır, bazen de sizi hızlı mat ettirir” şeklinde konuştular
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.