SON DAKİKA
Hava Durumu

İşlek resmen aday

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi seçim komisyonu dün 24 Ocak Perşembe günü isimleri açıklanacak olan ve adaylıkları kesinleşen belediye başkan adaylarını açıkladı. Listeye göre; MHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Ömer İşlek ismi de resmiyet kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2019 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2019 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İşlek resmen aday

İŞLEK İSMİ RESMİYET KAZANDI

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından dün akşam üzeri, 24 Ocak’ta isimleri açıklanacak olan ve adaylıkları kesinleşen belediye başkan adaylarının isimleri açıklandı. 200 kişilik listede Antalya’dan Korkuteli ve Kemer adayları açıklandı. Böylece Korkuteli’de uzun zamandır MHP Korkuteli Belediye Başkan Aday Adayı olarak çalışmalarını sürdüren Ömer İşlek ismi de resmiyet kazandı. Listeye göre; MHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Ömer İşlek. Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, konu ile ilgili resmi açıklama için genel merkezden yazı beklediklerini, gelen yazı sonrasında açıklama yapacaklarını söyledi.

İDDİALAR GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Ancak MHP Korkuteli İlçe Teşkilatı resmi sosyal medya hesabından paylaşım yapıldı. Paylaşımda; “ Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli Belediye Başkan Adayımız Sayın Ömer İşlek, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz tarafından iş bu tarihli yapılan basın açıklamasında paylaşılan listede Korkuteli adayı olarak açıklanmıştır. İlçemiz, partimiz ve tüm Korkutelili hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.” İfadeleri kullanıldı. Geçtiğimiz Cumartesi günü İşlek isminin ilçede Cumhur İttifakının adayı olduğu iddiaları da gündeme bomba gibi düşmüştü. İşlek isminin, 27 Ocak’ta Antalya’ya aday tanıtım toplantısına gelmesi beklenen, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilçede Cumhur İttifakı adayı olarak açıklanacağı iddia ediliyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.