SON DAKİKA
Hava Durumu

İşlek'ten Kadınlar Merkezi müjdesi

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Korkuteli Belediyesi Kadınlar Merkezi'nin çalışmalarına başlandığının müjdesini sosyal medya hesabından verdi. Haftanın yedi günü sadece kadınlara hizmet verecek olan merkez'in 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe yetiştirilmesi planlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2020 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2020 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İşlek'ten Kadınlar Merkezi müjdesi

TOPLAM 1.500 METREKARE

İşlek yapmış olduğu bilgilendirmede, "Korkuteli'mizin Değerli Hanımefendileri, elleri öpülesi annelerimiz,bacılarımız ve geleceğimizin teminatı genç kızlarımız; Allah nasip ederse "Korkuteli Belediyesi Kadınlar Merkezi" zimizin çalışmalarına başladık. Sadece kadınlarımıza özel olarak hazırlanacak (5 yaş üstü erkek çocuklar alınmayacak, gelen çocuklarımız ayrı katta çocuk oyun grubu ve bakıcısında bekletilecek) merkezimiz toplam 1.500 metrekaredir." dedi.

 

SEMİNER VE EĞİTİM SALONU OLACAK

İşlek, "Merkezimizde kısaca; Hamam,sauna,fitness salonu,Spa, güzellik salonu ( kuaför,cilt bakımı,epilasyon,lazer vs), dansla zayıflama, plates, aerobic,yoga,5 derslikte kurslar( ahşap boyama,dikiş,pastacılık ve aşçılık, ebru,hat,yabancı dil,Kuran eğitimi,müzik kursları vs), mescit, oyun salonu,günlerin yapılacağı alan, kütüphane, bilgisayar odası, kafeterya,TV odası,20 kişilik seminer ve eğitim salonu olacak." dedi.

 

2 AY'A BİTİRMEK İÇİN UĞRAŞACAĞIZ

 İşlek, "Haftanın 7 günü sadece kadınlarımızın yaşam alanı olarak, kapıdan girdikleri an itibari ile kendilerini özgür hissedecekleri bu merkezimizi inşallah 2 ay içerisinde bitirip 8 Mart Dünya Kadınlar gününe yetiştirmek için uğraşacağız. En üst düzeyde kaliteyi baz alacağımız bu merkezimiz şimdiden Korkutelili Kadınlarımıza hayırlı olsun inşallah." dedi.

 

İSİM ÖNERİSİNİ BEKLERİZ

İşlek, "Sizlerden de proje içerisine dahil etmemiz gereken önerilerinizi ve merkezimize koymak istediğiniz İsim önerisini bekleriz. Kaza, bela, nazar, fitne ve fırsatlara karşı Dua bekleriz. Takdir sizin hüküm Allah'ındır." ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.