SON DAKİKA
Hava Durumu

İşte Yeni Encümen ve Komisyon Üyeleri

Korkuteli Belediyesi 2023 yılı nisan ayı meclis toplantısında yapılan oylamalar neticesinde yeni Encümen Üyeleri ve Komisyon Üyeleri belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2023 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2023 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İşte Yeni Encümen ve Komisyon Üyeleri

YENİ ENCÜMEN ÜYELERİ 1 YIL GÖREV YAPACAK

Korkuteli Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı dün Korkuteli Belediye Başkan Vekili Osman Deviren başkanlığında yapıldı. Toplantıda 12 Gündem Maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Korkuteli Belediyesi 2023 yılı Nisan ayı meclis toplantısında yapılan oylamalar neticesinde önümüzdeki dönemde görev yapacak Encümen üyeleri komisyon üyeleri belirlendi.

Korkuteli Belediyesi Nisan Meclisinde gündem maddelerine göre 2 adet Encümen Üyesi,

seçimi, Plan ve Bütçe Komisyonu, Planlama ve İmar Komisyonu, Hukuk Komisyonu, Mülkiyet Değerlendirme Komisyonu, Gençlik ve Spor Komisyonu, Çevre Tarım ve Hayvancılık Komisyonu, İsim Belirleme Komisyonu üye seçimi yapıldı.

KOMİSYON ÜYE SAYISI 5 KİŞİDEN OLUŞTU

Toplantının 6’ıncı Maddesinde dönem sonuna kadar görev yapmak üzere iki adet Encümen Üyesi seçimi yapıldı. Kapalı zarf usulü ile yapılan oylamada; Saadet Partisi Meclis Üyesi Yusuf Sarıcalar ve CHP Meclis Üyesi Hatice Demir seçildiler. Meclisin 7’inci Gündem Maddesinde ihtisas komisyonlarında görev alacak komisyon üye sayısının oy birliği ile 5 kişiden oluşmasına karar verildi.

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU

Toplantının 8’inci Maddesinde Plan ve Bütçe Komisyonu üye seçimi gerçekleşti. Açık oylama usulü ile yapılan oylamada; Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Muharrem Akten, Ak Parti Meclis Üyesi Ogün Taş, Saadet Partisi Meclis Üyesi Yüksel Atmaca, Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Hatice Demir ile İyi Parti Meclis Üyesi Ayhan Tığrak Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliğine seçildiler.

PLANLAMA VE İMAR KOMİSYONU

Planlama ve İmar Komisyonuna üye seçimi yapıldı. Açık oylama usulü ile yapılan oylamada; Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Osman Deviren, Ak Parti Meclis Üyesi İsmet Senekci, Bağımsız Meclis Üyesi Ese Onuk, CHP Meclis Üyesi Osman Manis ile İyi Parti Meclis üyesi İrfan Yılmaz Planlama ve İmar Komisyonu üyeliğine seçildiler.

HUKUK KOMİSYONU

Hukuk Komisyonuna üye seçimi yapıldı. Açık oylama usulü ile yapılan oylamada; Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Muharrem Akten, Ak Parti Meclis Üyesi İsmet Senekci, Bağımsız Meclis Üyesi Nazan Yavuz, CHP Meclis Üyesi Ayşe Gül Pınar ile İyi Parti Meclis üyesi Ali Ateş Hukuk Komisyonu üyeliğine seçildiler.

MÜLKİYET DEĞERLENDİRME KOMİSYONU

Mülkiyet Değerlendirme Komisyonu’na üye seçimi yapıldı. Açık oylama usulü ile yapılan oylamada; Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Muharrem Akten, Ak Parti Meclis Üyesi Yusuf Yıldız, Bağımsız Meclis Üyesi Celal Büyükyıldız, CHP Meclis Üyesi Osman Manis ile İyi Parti Meclis üyesi Ayhan Tığrak Mülkiyet Değerlendirme Komisyonu üyeliğine seçildiler.

GENÇLİK VE SPOR KOMİSYONU

Gençlik ve Spor Komisyonuna üye seçimi yapıldı. Açık oylama usulü ile yapılan oylamada; Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Osman Deviren, Ak Parti Meclis Üyesi Yusuf Yıldız, Bağımsız Meclis Üyesi Nazan Yavuz, CHP Meclis Üyesi Ayşe Gül Pınar ile İyi Parti Meclis üyesi Ali Ateş Gençlik ve Spor Komisyonu üyeliğine seçildiler.

ÇEVRE TARIM VE HAYVANCILIK KOMİSYONU

Çevre Tarım ve Hayvancılık Komisyonuna üye seçimi yapıldı. Açık oylama usulü ile yapılan oylamada;  Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Osman Deviren, Ak Parti Meclis Üyesi Ogün Taş, Saadet Partisi Meclis Üyesi Yusuf Sarıcalar, CHP Meclis Üyesi Turgut Kara ile İyi Parti Meclis üyesi Ayhan Tığrak Çevre Tarım ve Hayvancılık Komisyonu üyeliğine seçildiler.

İSİM BELİRLEME KOMİSYONU

İsim Belirleme Komisyonuna üye seçimi yapıldı. Açık oylama usulü ile yapılan oylamada; Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Osman Deviren, Ak Parti Meclis Üyesi Tülay Yıldız, Saadet Partisi Meclis Üyesi Mehmet Manavoğlu, CHP Meclis Üyesi Turgut Kara ile İyi Parti Meclis üyesi Ali Ateş İsim Belirleme Komisyonu üyeliğine seçildiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.