SON DAKİKA
Hava Durumu

İstifalar devam ediyor Kolan sessiz kalıyor

Korkutelispor’da istifalar devam ediyor, kulübün basın sorumlu başkan yardımcısı Süleyman Türkyılmaz’ın istifasının ardından, geriye kalan 5 asil 1 yedek yönetici daha istifa ettiklerini duyurdular.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2017 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2017 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İstifalar devam  ediyor Kolan sessiz kalıyor

 Geçtiğimiz günlerde Korkutelispor’un sevilen isimlerinden Süleyman Türkyılmaz istifa ettiğini duyurdu, hafta içinde Belediye Başkanı Hasan Gökce ile görüşen Korkutelispor’da yine sonuç alınamadı. 5 asil bir yedek yönetici; Ali Tingi, Mesut Kurtoğlu, Aydın Yörük, Eyüp Önal, Nebi Büyükkeleş ve İsmet Gökalp’te mevcut başkan Mehmet Emin Kolan ile çalışmak istemediklerini belirterek toplu istifa ettiler. Geçtiğimiz gün akşam Korkutelispor yönetimi sosyal medya hesaplarından tek tek istifa ettiklerini duyurdular.Yönetim tek tek istifa ederken mevcut başkan Mehmet Emin Kolan hala sessiz, istifa mı edecek yoksa bu istifaları yok sayıp devam mı edecek merak konusu. Yönetim kurulunun sosyal medya hesaplarından duyurdukları istifalar; Yönetim kurulu üyesi Ali Tingi, “Bu gün itibari ile yönetiminde bulunduğum Korkuteli belediye spor kulübünden çalışmalarımın yoğunluğundan dolayı istifa etmiş bulunmaktayım.” Dedi.

Kolan istifa mı edecek, devam mı edecek?

Tingi “Bu güne kadar desteklerini bizlerden esirgemeyen bütün ilçe halkından Allah razı olsun. Her zaman ve her yerde yine maddi manevi Korkuteli Belediye sporumuzun arkasındayım sağlıcakla kalın” yönetim kurulu üyesi Mesut Kurtoğlu, “Bugün itibari ile Yöneticiliğini yaptığım Korkuteli spor kulübünden istifa etmiş bulunmaktayım. Her şeyin hayırlısı ilçemizin takımına desteğimiz her zaman imkânlarımız el verdiği müddetçe devam edecektir. Herkese çok teşekkür ederim emeği geçen herkese teşekkür ederim Allah emek veren destek veren herkesten razı olsun. Yönetim Kurulu yedek listesinde yer alan Eyüp Ünal’da, “Bugün itibari ile Yöneticiliğini yaptığım Korkuteli spor kulübünden istifa etmiş bulunmaktayım. Her şeyin hayırlısı ilçemizin takımına desteğimiz her zaman imkânlarımız el verdiği müddetçe devam edecektir. Herkese çok teşekkür ederim emeği geçen herkese teşekkür ederim Allah herkesten razı olsun.” Şeklinde.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.