SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ'lerden Kan Seferberliği

İyi Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı ile Korkuteli Kızılay Şubesi iş birliğinde Çarşamba günü parti binasında kan bağışı kampanyası düzenlendi. Teşkilatta düzenlenen kan bağışında 60 ünite kan toplandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2023 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2023 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İYİ'lerden Kan Seferberliği

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ülkenin birçok yerinde olduğu gibi ilçemizde de kan bağışı kampanyaları düzenleniyor.  Türk Kızılay’ı Korkuteli Şubesi ve İyi Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı işbirliğinde “Merhamet senin kanında var” kampanyası kapsamında kan bağışı kampanyası düzenlendi.

MERHAMET SENİN KANINDA VAR

Kampanyaya; Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Başkanı Hasan Can Caran, Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Kurtoğlu, muhtarlar, partililer ve ilçedeki vatandaşlar katıldı.  İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz ve Kızılay Korkuteli Şube Başkanı Süleyman Tunç “Merhamet senin kanında var” kampanyası kapsamında düzenlenen kan bağışına destek veren herkese teşekkür ettiler.

EN KÖTÜ ŞUBAT AYINI GERİDE BIRAKTIK

İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz gerçekleşen kan bağışı ile ilgili yaptığı açıklamada; “ İyi Parti İlçe Teşkilatı olarak yapmış olduğumuz kan bağışına katılan tüm halkımıza şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Ülke olarak belki de tarihimizdeki en kötü şubat ayını geride bıraktık. Umarım ülke olarak bir daha böyle bir afet yaşamayız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar ve geride kalanlara da sabırlar diliyorum.

KIZILAY BİR DEVLET KURUMUDUR

Teşkilatımızda gerçekleşen kan bağışında 60 ünite kan toplanmış olup Kızılay görevlilerine de ayrı bir teşekkür etmek istiyorum. Unutulmamalıdır ki Kızılay bir devlet kurumudur ve bu kurum kan alma da tek yetkilidir. Son günlerde yaşanan olaylar bizleri de derinden yaralamıştır. Lakin Kızılay’ın başında bulunan bir kişinin yaptığı açıklamalar ve yanlışlar o kişiyi bağlar bunu tüm Kızılay’a bağlamak yanlıştır.

ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Malumunuz önümüzde ramazan-ı şerifi karşılayacağız ve oruçlarımızı tutacağız. Bu süre zarfı içerisinde kan stokları azalacak ve tedavi sürecinde olan vatandaşlarımızın kana ulaşmaları zorlaşacağı kanısındayım. Bu sebepten ötürü kan verme işlemlerinde duyarlı olmamız ve kan bağışı yapmamız gerekmektedir. Teşkilatımıza kan vermek için gelen oda başkanlarımıza vatandaşlarımıza diğer siyasi parti üyelerine şükranlarımı sunuyorum.” Diye konuştu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.