SON DAKİKA
Hava Durumu

İyi Parti 5 Yaşında

İYİ Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı tarafından, İYİ Parti’nin kuruluşunun 5. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2022 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2022 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İyi Parti 5 Yaşında

İYİ Parti’nin kuruluşunun 5. yıl dönümü dolayısıyla Korkuteli’nde çelenk sunma programı düzenlendi. Programa İYİ Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz, meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

BEŞİNCİ YIL ÇELENGİ

İYİ Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz çelenk sunma programının ardından yaptığı açıklamada; “İyi parti Korkuteli ilçe teşkilatı olarak 5. Kuruluş yılımızı partililerimiz ile birlikte şehitler anıtında çelenk koyarak kutladık. 5 yıllık kutlu yolculuğumuzda, bir dönüm noktasındayız. Çünkü Türkiye, yeni bir değişimi bekliyor. Her geçen gün büyüyen partimiz, dikkatleri üzerine çekiyor. Anneler, babalar, gençler, can kulağıyla bizi dinliyor. Şükürler olsun. Bugün, İYİ Partimiz 5 yaşında. Rabbim daha nice yaşlara eriştirsin inşallah... İyilik hareketimizi, 5 yıl önce, 25 Ekim’de, nice zorluklara, göğüs gererek kurduk. Yolumuza engeller çıkardılar, elektrikleri kestiler, yollarımızı kamyonlar ile kapattılar. Duvarlar ördüler, hepsini yıkıp geçtik. “Yapamazsınız, 2 güne dağılırsınız.” dediler, ama iyiler ailesi olarak cesurlar hareketine inandık. Zengin, mutlu ve huzurlu bir Türkiye hayalimize, ortak oldunuz.

TÜRKİYE’Yİ, İYİLİKLE DÜZE ÇIKARTACAĞIZ

Şükürler olsun, Yüce Allah, iyi niyetlerimizi geri çevirmedi. Bu aziz millet, bizleri sevdi, bağrına bastı. “Burada bir ışık var” dedi. Milletimiz bize, teveccüh gösterdi. Nitekim, göstermeye de devam ediyor. Ve büyük bir heyecanla görüyoruz ki; memleketin dört bir yanında, Millet Bizi Çağırıyor! Biz de, milletimizin bu kutlu çağrısına, daha çok çalışarak karşılık vereceğiz. Onları, asla mahcup etmeyeceğiz. Türkiye’yi, iyilikle düze çıkartacağız. Bu bizim, milletimize olan, vefa borcumuzdur. Bu bizim, milletimize olan, şeref sözümüzdür. İyi partimizin 5. Yaşı ilçemize ülkemize halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.