SON DAKİKA
Hava Durumu

İyi Parti’de Tınkaz Güven Tazeledi

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından alınan kararla ülke genelinde yapılan kongrelerin Korkuteli ayağı hafta sonu Korkuteli Belediye Düğün Salonunda yapıldı. Mevcut İlçe Başkanı Cemal Tınkaz tek liste ile girdiği kongrede güven tazeledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2022 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2022 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İyi Parti’de Tınkaz Güven Tazeledi

İyi Parti Korkuteli 2’inci Olağan Kongresi 27 Kasım 2022 Pazar günü saat:11.00’da Korkuteli Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Açılış ve Yoklama ile başlayan kongrenin Divan Başkanlığını Halil Kara yaptı. Divanın Teşekkülü, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede daha sonra İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mesajı okundu. Ardından kongre Faaliyet Raporunun Okunması ve İbrası, Mali Raporun Okunması ve İbrası ile devam etti. Siyasi Konuşmalar, Dilek ve Temenniler’ in ardından seçime gidildi. Tek liste ile girilen seçimde Başkan Tınkaz yeniden seçildi.

İŞTE BAŞKAN TINKAZ’IN YENİ YÖNETİMİ

Başkan Cemal Tınkaz, yönetim kurulu üyeleri; Nutuya Aksoy, Meltem Çobanoğlu, Fatma Tığrak, Özlem Gmökalp, Münire Aygün, Gizem Yeke, Fatma Sarıca, Zeki Yaman, Fazıl Buğra Yörük, Ali Ateş, Fatih Öztepe, Kerim Gencer, Ayhan Yılmaz, Alparslan Arklan, Kemal Bardak, İbrahim Mutlutürk, Ramazan Dalkıran, Nurettin Türkman, Mustafa Çelebi, Durmuş Çil, Ahmet Türker, İbrahim Sarıcan, Hamza Cunduz, Sadi Çetin, Mehmet Karaca.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.