SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ Parti’de Tınkaz Yeniden Aday

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısında ülke genelinde kongre kararı almasının ardından İYİ Parti Korkuteli İlçe Teşkilatında hareketlilik başladı. Adaylık için kamuoyunda farklı isimler dile getirilirken mevcut Başkan Cemal Tınkaz adaylığını ilk açıklayan isim oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2022 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2022 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İYİ Parti’de Tınkaz Yeniden Aday

ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

İYİ Parti’de Genel İdare Kurulunda başlatılması kararı alınan 3. Olağan Büyük Kurultay süreci için çalışmalara hız verildi. 2023 Seçimlerine teşkilatlarını güçlendirerek girmeyi amaçlayan İyi Parti’de heyecan dorukta. İyi Parti Korkuteli 2. Olağan Kongresinin ise 27 Kasım Pazar günü yapılacağı kararlaştırıldı. Kamuoyunda adaylık için birçok isim konuşulurken adaylığını ilk açıklayan isim mevcut Başkan Cemal Tınkaz oldu.

BİRİNCİ PARTİ OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Tınkaz, “ 2 yıl önce Korkuteli halkına ve Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’e “İlk yapılacak seçimde Korkuteli birinci parti olacak, Korkuteli’nin dağına taşına İYİ Parti Bayrağını asacağız” sözünü verdik. Sözümüzü tutmaya, Korkuteli’nde birinci parti olmak için çalışacağız” diyerek adaylığını resmen açıkladı. Başkan Tınkaz’ın  adaylık açıklamasının ardından diğer isimlerin önümüzdeki günlerde adaylık açıklaması yapması bekleniyor. İyi Parti GİK’te “milletvekili adayı olacak ilçe ve il başkanlarının kongrelerde aday olmamaları” yönünde tavsiye kararı da alınmıştı.

HİÇ YORULMADAN VAR GÜCÜMÜZ İLE ÇALIŞTIK

İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz, 27 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek İyi Parti 2. Olağan Kongresine yeniden Başkan Adayı olduğunu kamuoyu ile paylaştı. Başkan Tınkaz adaylık açıklamasında; “Her türlü engellemeler ve zorluklara rağmen partimizin kuruluş tarihi olan 25 Ekim 2017 tarihinden bugüne kadar kuruluş öncesi olmak üzere genel başkanımızın izinde hiç yorulmadan sıkılmadan genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in azmine ve millet aşkına gölge düşürmeden cesur arkadaşlarımızla birlikte var gücümüz ile çalıştık.

BİRLİKTE BAŞARDIK, BAŞARMAYA DEVAM EDECEĞİZ

25 Şubat 2020 yılında yapılan 1.Olağan genel kurulumuzda çalışma arkadaşlarımızda gayretleri ile ilçe yönetimine nail olduk. İlçe yönetim kurulu, meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız, kadın kollarımız ve gönüllü üyelerimiz olmak üzere partimizi gerek ilçemizde gerek Antalya siyaseti olmak üzere her mecrada en iyi şekilde temsil ettik.    2 yıl önce Korkuteli halkına ve Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’e “İlk yapılacak seçimde Korkuteli birinci parti olacak, Korkuteli’nin dağına taşına İYİ Parti Bayrağını asacağız” sözünü verdik. Bugün de verdiğimiz sözü ve bizler için taşıdığı manevi anlamı hatırlayarak; omuz omuza, yan yana gecemizi gündüzümüze kattığımız partimizin emektarları arkadaşlarımız ile istişareler sonucunda sözümüzü tutmaya, Korkuteli’nde birinci parti olarak çıkıp ülkemizi aydınlık yarınlara kavuşturacak 2023 seçimlerinde yorulmadan çalışmaya ve bu nedenle 27 Kasım 2022 tarihinde yapılacak olan Korkuteli 2.Olağan Kongresinde tekrardan İlçe Başkan Adayı olmaya karar verdik.  Birlikte başardık, başarmaya devam edeceğiz!” ifadelerini kullandı.

İÇ SAYFA:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.