SON DAKİKA
Hava Durumu

İyi Parti İstişare Toplantısı yapıldı

İyi Parti Korkuteli İstişare Toplantısı yapıldı. Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’nin ev sahipliği yaptığı toplantı Belediye Düğün salonunda gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2018 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İyi Parti İstişare Toplantısı yapıldı

 Toplantıya İyi Parti İl Başkanı Nizamettin Sağır tarafından görevlendirilen İl yöneticileri İlhami Okutan, İbrahim Özcan, Yusuf Ölmez, Ahmet Aydın, Yaşar Gökçen, Emine Cennet , Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ve çok sayıda vatandaş katıldı.Açılış konuşması yapan Başkan Gökce şunları söyledi; “ İl yönetimimiz tarafından  dün başlatılan ve Antalya ilçelerini kapsayan istişare toplantıları dün Gazipaşa ve Gündoğmuş ilçelerimizde başlatıldı. Bugün ise Korkuteli ve Elmalı ilçelerinde devam ediyor. Uzun uzun konuşarak siz misafirlerin zamanını almayacağım. Hepimizin bildiği gibi İyi Parti çok büyük bir emeğin, mücadelenin eseridir. Üçüncü dünya ülkelerinde bile olmayacak parti içi yanlışlar yapıldı. Bunları uzun uzun anlatacak değilim.  MHP yaşanan kongre süreci ve üzücü olaylar yeni bir oluşumun olması gerektiğini ortaya koydu. Sizlerinde görüşlerini alarak ilk günden itibaren bu oluşumun içinde yer aldım. ” dedi.İyi Parti’de her kesimden insanın yer aldığını ve almaya devam ettiğini açıklayan Başkan Gökce; “ Partimizin kırmızı çizgisi bellidir. Fetö terör örgütü ve diğer terör örgütlerinde yer almayan ve onlara sempati duymayan herkes İyi Parti’de siyaset yapacaktır.” dedi.  

“ Partimizin kırmızı çizgisi bellidir”

Gökce; “ Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tüm imkanları elinde bulunan siyasi bir güce karşı mücadele başlatmıştır. Ülkemizin son şansı olarak görülen bu siyasi oluşumun, yapının güçlenmesi için mücadelemizi vereceğiz” şeklinde konuştu. İl Başkanı Nizamettin Sağır’ında toplantıya katılacağını ancak emniyette yapılacak olan bir toplantıya gitmek zorunda kaldığını, Sağır’ın önümüzdeki günlerde Korkuteli’ne geleceğini söyledi. Başkan Gökce’den sonra kısa bir konuşma yapan İyi Parti Antalya İl Yöneticisi İlhami Okutan, böyle bir ortamı sağladığı için Başkan Gökce’ye teşekkür etti. Bu toplantının amacını istişare yaparak doğruyu bulmak, ortak noktada buluşmak ve ilçe teşkilatı oluşturmak olarak değerlendirdi. Daha sonra bazı vatandaşlar söz alarak görüşlerini bildirdi. İl yöneticileri tarafından oluşturulan masaya vatandaşlar giderek görüş, öneri ve isteklerini ilettiler. Toplantının ve görüşmelerin verimli olduğunu belirten vatandaşlar İyi Parti için en sağlık yönetimin oluşması için görüşlerimizi bildirdik.Önümüzdeki günlerde atanacak olan ilçe yönetimimiz şimdiden hayırlı olsun şeklinde konuştular.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.