SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ Parti Korkuteli'de kalkınma politikası anlatıldı

İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Aykut Kaya ilçe ziyaretlerine Korkuteli ile devam etti ve toplantıda Antalya Kalkınma Politikasını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2023 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2023 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İYİ Parti Korkuteli'de kalkınma politikası anlatıldı

İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale önderliğinde hazırlanan Antalya ve ilçelerinin tarım, turizm ve teknoloji alanlarında yapılan analizleri aktaran Aykut Kaya, "İYİ Parti, ‘Önce millet, önce memleket’ diyen, bilimden sanata, sanayiden teknolojiye, her alanda üreten, zengin, mutlu ve güçlü Türkiye’yi inşa edecek cesurların partisidir. Adaletin, demokrasinin, sorumlu siyasetin simgesi olan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde partimiz ve Millet İttifakı bu seçimlerden zaferle çıkacaktır ‘’ifadelerini kullandı.

ANTALYA’MIZ İÇİN HAZIRLADIĞI KALKINMA POLİTİKALARINI PAYLAŞTI

İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz ile gerçekleşen ziyaret ile ilgili; “ Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcımız Sayın Aykut Kaya Başkanımızı İlçe Teşkilatımızda misafir ettik.  Antalya’mız için hazırladığı kalkınma politikalarını yöneticilerimiz ile paylaştı. Antalya’mızın eksiklerini ve neler yapılması gerekenleri anlatan bu çalışmalarda emeği geçen herkese İlçe Teşkilatımız olarak teşekkür ederiz.” Dedi.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.