SON DAKİKA
Hava Durumu

İyi Parti Korkuteli’de Seçim Heyecanı

İyi Parti’de delege seçimleri ile başlayan resmi kongre takvimi ilçe ve il kongreleri devam ediyor. Korkuteli’nde ilçe kongresinin 27 Kasım’da yapılması kararlaştırılmıştı. Bu hafta sonu yapılacak kongre ile ilgili açıklamada bulunan İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz, kongreye tüm vatandaşları davet ederek şölen havasında bir kongre olmasını diledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2022 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2022 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İyi Parti Korkuteli’de Seçim Heyecanı

 

2 ADAY YARIŞACAK

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in genel seçim öncesi teşkilatları tazelemek ve zinde tutmak için aldığı kongre kararı sonrası delege seçimlerini tamamlayan parti il ve ilçe kongrelerine hazırlanıyor. 
Kongre kararının ardından İyi Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı’nda da seçim takvimi netleşti. Korkuteli’nde kongre 27 Kasım Pazar tarihinde Korkuteli Belediye Düğün Salonunda düzenlenecek. Mevcut Başkan Cemal Tınkaz ve Ali Yıldırım’ın yarışması beklenen kongrede heyecan dorukta.

PARTİMİZE YAKIŞIR BİR KONGRE

İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz tüm vatandaşları kongreye davet ederek; “27 Kasım 2022 Pazar günü saat 10:00’da Korkuteli Belediye Düğün Salonunda yapılacak olan 2. Olağan Genel Kurulumuzun öncelikle ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yapılacak olan genel kurulumuzun partimize yakışır bir kongre olacağından hiç şüphem yoktur. Bu yapılacak Toy’umuza tüm halkımızı davet ediyorum. Genel başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde şölen havasında bir kongre olmasını diliyorum.” Dedi.

KONGRE’DE GÜNDEM ŞU ŞEKİLDE:

İyi Parti Korkuteli 2’inci Olağan Kongresi 27 Kasım 2022 Pazar günü saat:10.00’da Korkuteli Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilecek. Açılış ve Yoklama ile başlayan kongre gündemi; Divanın Teşekkülü, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, Faaliyet Raporunun Okunması ve İbrası, Mali Raporun Okunması ve İbrası, Siyasi Konuşmalar, Seçimler, Dilek ve Temenniler ile Kapanış şeklinde açıklandı.   

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.