SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ Parti Korkuteli'de 'temayül yoklaması'

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı'nca 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi '28. Dönem Milletvekilleri Üye Tabanlı Temayül Yoklaması' yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2023 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2023 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İYİ Parti Korkuteli'de 'temayül yoklaması'

İYİ Parti'de Antalya İl Başkanlığı'nın '28. Dönem Antalya Milletvekilleri Üye Tabanlı Aday Temayül Yoklaması' merkez, Akseki, Alanya, Elmalı, Kaş, Korkuteli, Kumluca, Manavgat ve Serik olmak üzere 9 noktada gerçekleştirildi.  İyi Parti Korkuteli İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen temayül yoklamasında 244 üye oy kullandı. İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz Temayül Yoklaması ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bizler genel başkanımızın izinde yorulmadan usanmadan çalışarak öncelikle 2 Nisan 2023 tarihinde yapılan 28. Dönem Antalya milletvekilliği temayül yoklamasına uzaktan ve yakından gelerek oy kullanan tüm üyelerimize teşkilatım adına teşekkür ediyorum.

TABANININ SESİNE KULAK VERİLMİŞTİR

İyi parti Korkuteli ilçe teşkilatımızda gerçekleşen temayül yoklamasında 72 aday adayımızın isimlerinin yazılı olduğu pusula da üyelerimiz görmek istedikleri milletvekilliği aday adaylarımızı seçerek demokrasiyi tam anlamıyla yerine getirerek iyi partinin tabanının sesine kulak verilmiştir. Yapılan temayül yoklamasında 244 üyemiz oy kullanmış olup 9 oy geçersiz olarak kabul edilmiştir.  Birbirine çok yakın oylamanın gerçekleştiği temayül yoklamasında tüm vekil aday adaylarımıza çıkmış oldukları bu yola başarılar diler göstermiş oldukları medeni cesaretlerinden dolayı da hepsini ayrı ayrı kutlarım.14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacak, ardından da yerel siyasette başarı elde edeceğiz. Mevcut iktidarların gerek genelde gerekse yerelde yapmış oldukları hata ve yanlışları çok iyi biliyor ve çözümlerimiz ile geliyoruz.” Diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.