SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ Parti Nabız Tuttu

İYİ Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı, Korkuteli’nde 'İyilik Çadırı' projesini hayata geçirdi. İyilik Çadırı projesi kapsamında 5 gün Çayırlı Cami önünde ve Çarşamba Pazarı girişinde çadır kuran İYİ Partililer, vatandaşların sorunlarını dinleyip sıkıntılarını dinleyip üye kaydı yaptılar.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2022 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2022 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İYİ Parti Nabız Tuttu

HALKI DİNLEDİLER

Korkuteli’nde ilçenin farklı noktalarına 'İyilik Çadırı' kuran İYİ Parti, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. 5 gün boyunca birçok kişinin ziyaret ettiği çadırda, vatandaşların nabzı tutuldu.İyi Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı tarafından kurulan 'İyilik Çadırı'nda İYİ Parti İlçe Başkanı Cemal Tınkaz, İYİ Partili yöneticiler ve İYİ Partili Meclis Üyelerince karşılanan heyet, 'İyilik Çadırı'nda yapılan çalışmalara destek oldu. Halkın sorunlarını dinleyip, vatandaşlardan gelen talepleri tek tek not alan İYİ Partili yöneticiler, Parti’ye üye olmak isteyen vatandaşların üye kaydını alıp, vatandaşlarla anket çalışmaları yaptı. Ardından Çarşamba Pazarında tezgah açan pazarcı esnafı ve pazardan alışveriş yapan vatandaşları ziyaret eden İYİ Partililer, pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Esnaf tarafından güler yüzle karşılanan İYİ Partililer, esnafın sıkıntılarını dinleyip, not aldı.

SORUNLARI “MİLLETİN KÜRSÜSÜNDEN” DİLE GETİRECEĞİZ

Korkuteli’nde 'İyilik Çadırı' projesiyle 5 gün boyunca dolu dolu çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren İYİ Parti İlçe Başkanı Cemal Tınkaz; “Her şeyden önemlisi halkımızın bize olan ilgisi bizi çok memnun etti. İYİ Parti’nin Korkuteli’nde günden güne güçlendiğini görmek bizi gururlandırdı. Projemiz kapsamında halkımızın sesine kulak verip, sıkıntılarını, önerilerini ve taleplerini dinledik. Çadırımıza gelip bize öneri ve taleplerini ileten, sıkıntılarını anlatan herkesin sesini “Milletin Kürsüsünden” dile getireceğiz. Bizleri 'İyilik Çadırı'nda yalnız bırakmayan İl Başkanımıza, İl Yöneticilerimize, Kepez İlçe Teşkilatımıza, vatandaşlarımıza, yönetim kurulumuza, meclis üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İyilik Çadırını dün İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, İl Yöneticileri ve Kepez Teşkilatı ziyaret etti. Başkan Başaran partiye yeni üye olan vatandaşların rozetlerini taktı. İyilik Çadırı ile ilgili değerlendirmede bulunan iyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz; “İyilik Çadırımız Pazartesi gününden beri ilçemizde. Yoğun bir ilgi ile karşı karşıyayız. Gerek üyelikler gerek anketlerimiz olsun ciddi bir katılım var. Sağ olsun Sayın İl Başkanımız bizi yalnız bırakmadı, Kepez İlçe Teşkilatı bizi yalnız bırakmadı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Daha güzel bir Korkuteli için, daha güzel bir Antalya için, daha güzel bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Başarılarımız daim olsun.” Dedi.

ANTALYA’DA İYİ PARTİ BİRİNCİ PARTİ OLARAK ÇIKACAK

İyi Parti Antalya il Başkanı Mehmet Başaran ise; “Biliyorsunuz Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener adım adım tüm Türkiye’yi il il, ilçe ilçe dolaşıyor. Vatandaşlarımızın dertlerini dinliyor, dertlerine çare olmanın yollarını arıyor. 2020 yılı Ocak ayından bu yana tüm Türkiye’yi gezmeye devam ediyor. Bizde Antalya İl Başkanlığı olarak 19 ilçemizi adım adım gece gündüz dolaşıyoruz. İnanıyoruz Antalya’da İyi Parti birinci parti olarak çıkacak. Ve inşallah Türkiye’de de birinci parti olarak çıkacağız ve Atatürk’ümüzün bize emanet ettiği Cumhuriyete sahip çıkacak gençlerimizle, kadınlarımızla, insanlarımızla hep beraber tek adam yönetimi olan dünyada eşi benzeri olmayan bu yönetim sistemini değiştirmek için gece gündüz çalışıyoruz ve başaracağımıza inanıyoruz. Tarımda, hayvancılıkta, ekonomide, adalette, hukukta, eğitimde bütün insanlarımız şaşırmış durumda. İnşallah buna son vereceğiz. Az kaldı inşallah Türkiye’nin önünü açacağız.” Diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.